joi, 1 decembrie 2011

INVENTAREA MOTORULUI CU APA !Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!Stire aparuta in 2008 pe site-ul automarket.ro.O companie Japoneza a inventat o masina electrica care, dupa spusele lor, merge doar cu apa. Genepax este numele consortiului care a dezvaluit la Osaka masina care ar putea revolutiona industria energetica. Oficialii Genepax sustin ca automobilul inovativ poate parcurge timp de o ora o distanta de 80 km cu un singur litru de apa de orice tip – de ploaie, de rau sau de mare.

“Masina va continua sa functioneze atata timp cat nivelul apei in rezervor este mentinut aproape de maxim. Nu necesita construirea unei infrastructuri de reincarcare a bateriilor, procedeu intalnit adesea la automobilele electrice”, a declarat Kiyoshi Hirasawa, CEO Genepax.

Odata ce apa este varsata in rezervorul masinii, generatorul o descompune si o utilizeaza pentru crearea energiei electrice. Genepax a construit momentan un singur prototip pentru a-l patenta si spera intr-o colaborare cu unul dintre constructorii auto japonezi pentru a introduce automobilul in productia de serie. Ramane de vazut daca automobilul care functioneaza pe baza de apa va fi disponibil in showroom-uri.

De specificat aici ca exista un filmulet pe internet in care se spune ca în anii ”70, în timpul primei crize a petrolului, un spaniol a inventat motorul care funcţionează pe bază de apă şi câteva minerale. El a demonstrat că invenţia lui nu era o minciună şi a dăruit (fără nicio pretenţie materială) patentul guvernului pentru beneficiul spaniolilor.

5 comentarii:

 1. motorul cu apa e o inventie mai veche, are vreo 15 ani !!!!


  nu e nou ca aia au facut un nou design de motor bazat pe pile de combustie cu care se separa hidrogenul din apa si e folosit la combustie...

  RăspundețiȘtergere
 2. Probabil ca nu ai citit articolul pana la capat :D . Mototrul cu apa exista inca din anii 70,dupa cum arata si filmuletul din cadrul articolului.

  RăspundețiȘtergere
 3. H20+ CARBID (carbura de calciu)=Curgerea apei în compartimentul cu carbid este controlată cu ajutorul unui sistem cu șurub. Acest sistem permite controlarea cantității de apă care curge prin obstrucția sau dezobstrucția orificiului de curgere. Din contactul întra apă și carbid rezultă acetilena, gaz inflamabil și hidroxid de calciu (șlam), o pulbere reziduală gri. VEZI POZA CU RECIPIENTUL...

  RăspundețiȘtergere
 4. Gigantzii petrolier fac absolut orice k tehnologiile astea sa nu fie puse in productia de serie. nu conteaza cat de nelegiuite sunt metodele lor. si nu e numai motorul cu apa. mai sunt motoarele cu magneti permanenti, fuziunea la rece, etc. singura modalitate de a avea asa ceva e sa iti faci pe cont propriu si sa ascunzi folosindute in acelasi timp de ele.

  RăspundețiȘtergere
 5. Le dau la iveala de cum se duce de rapa tot petrolul ce se poate extrage in mod viabil economic. Desigur, ei vor detine patentele si vor castiga bani de pe urma lor. Dar hei, cel putin vom apuca sa le folosim. Si avand in vedere ca nu mai rezista mult petrolul, ziua aceea nu e prea departe - cel mult la 2-3 decenii departare.

  Salut.

  RăspundețiȘtergere