luni, 19 decembrie 2011

FAMILIILE CARE CONDUC LUMEA, IN FRUNTE CU FAMILIA ROTSCHIELD !!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!


"Se spune ca familia Rothschield,cea care se afla in varful piramidei,detine direct sau indirec jumatate din averea lumii !"


Inainte sa cititi articolul de mai jos,articol tradus de pe un site de specialitate strain,as vrea sa precizez faptul ca cea mai puternica si cea mai influenta familie din cele care conduc lumea este familia Rothschield.Aceasta familie este cea care a pus bazele actualului cerc denumit "Illuminati" .La ora actuala, intr-adevar,exista un grup sau cerc din care fac partea cei mai puternici,cei mai bogati ,cei mai influenti oameni dar si persoane pe care poate nu le vedem decat odata la 5 ani prin ziare sau la TV .Acestui Cerc i se mai spune si Elita iar oficial este cunoscut ca fiind grupul Bilderberg.Dar sa revenim la familia Rothschield.
          La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amscher Rotschield (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”. 
   Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giusseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx au “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.
 Practic,acesti doi oameni ,Mayer Rotschield (Bauer) si Adam Weishaupt ,au reusit sa uneasca toate ordinele si lojele masonice care existau la aceea vreme,sub o singura ideologie:Cea a supunerii totale a planetei in fata lor.Cele mai importante obiective pe care acestia si le-au propus sa realizeze pe termen lung,sunt:1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate; 2) Abolirea proprietatii private; 3) Abolirea mostenitorilor;4) Abolirea patriotismului;5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);6) Abolirea tuturor religiilor.Mai tarziu,Rotschield avea sa sponsorizeze si sa sprijine familia Rockefeller ,care sub conducerea lui John Rockefeller ,detinea inca de la sfarsitul anilor 1800 cea mai puternica companie petroliera din lume.Si la ora actuala,Rockefeller este sub conducerea si influenta Rothschield.
       Asadar,mai pe scurt,totul a inceput in 1776 ,atunci cand Mayer Rotschield(Bauer) si Adam Weishaupt au pus bazele Organizatiei Illuminati ,cea care conduce Planeta si la ora acuala.

 Articolul:
 
       
  Cele Mai mari companii din lume sunt acum: Bank of America, JP Morgan, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs şi Morgan Stanley.

Să  revizuim acum care sunt acţionarii lor.

Bank of America:State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, FMR (Fidelitate), Paulson, JP Morgan, T. Rowe, Capital Investors Mondială, AXA, Bank of New York, Mellon.

JP Morgan:
State Street Corp, Vanguard Group, FMR, BlackRock, T. Rowe, AXA, capitala mondială investitor, cercetare Global investitor de capital, Northern Trust Corp si Banca Mellon.

Citigroup:State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital investitor Mondial, JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt şi Bank of New York Mellon.
Wells Fargo:
Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, investitorii de capital Mondial, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe şi Davies Selected Advisers.


Putem vedea că acum ca pare a exista un nucleu prezent în toate băncile: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock şi FMR (Fidelity). Pentru a evita repetarea lor, le vom numi acum  "Big Four(Cei patru mari)"

Goldman Sachs:
"Big Four", Wellington, Capital World Inverstors, AXA, Massachusetts Financialand  Service şi T. Rowe.

Morgan Stanley:"Big Four", Mitsubishi UFJ, Franklin Resources, AXA, T. Rowe, Bank of New York Mellon, e Associates Jennison. Rowe, Bank of New York Mellon si Asociatii Jennison.

Am putea doar să întotdeauna sa verificam  numele acţionarilor majoritari. Dar,pentru a merge mai departe, putem încerca acum să aflam acţionarii acestor societăţi şi acţionarii marilor bănci la nivel mondial.

Bank of NY Mellon:Davis Selected, Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Dodge, Cox, Southeatern Asset Mgmt. şi ... "Big Four".

State Street Corporation (unul din "Big Four"):Massachusetts Financial Services , Capital Research Global Investor, Barrow Hanley, GE, Putnam Investor şi ... "Big Four" (acţionarii înşişi!).
BlackRock (un alt "Big Four"):PNC, Barclays e CIC.

Cine este în spatele PNC? FMR (Fidelity), BlackRock, State Street, etcŞi în spatele Barclays? BlackRock

Şi am putea continua ore, trecând prin paradisurile fiscale din Insulele Cayman, Monaco sau domiciliul legal al societăţilor Shell în Liechtenstein. O reţea ,în cazul în care companiile sunt mereu aceleaşi, dar niciodată un nume de familie.
Pe scurt: cele mai mari opt companii financiare din SUA  (JP Morgan, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, US Bancorp, Bank of New York Mellon şi Morgan Stanley) sunt 100% controlate de zece actionari si avem patru societăţi întotdeauna prezente în toate deciziile: BlackRock, State Street, Vanguard si Fidelity.

În plus, Federal Reserve este compus din 12 bănci, reprezentat de către o comisie de şapte persoane, care cuprinde reprezentanţi ai "Big Four", care, la rândul lor sunt prezente în toate celelalte entităţi.
Pe scurt, Federal Reserve este controlată de patru mari companii private: BlackRock, State Street, Vanguard si Fidelity. Aceste companii americane controleaza politica monetara a SUA (şi a lumii), fără nici o restrictie sau alegeri "democratie" .Aceste companii au lansat şi au participat la criza economică actuală la nivel mondial şi a reuşit să devină chiar mai îmbogăţite.
Pentru a încheia, haideti sa aruncam o  privire la unele dintre companiile controlate de acest grup"Big Four".
Alcoa Inc

Altria Group Inc

American International Group Inc

AT & T Inc

Boeing Co

Caterpillar Inc

Coca-Cola Co

DuPont & Co

Exxon Mobil Corp

General Electric Co

General Motors Corporation

Hewlett-Packard Co

Home Depot Inc

Honeywell International Inc

Intel Corp

International Business Machines Corp

Johnson & Johnson

JP Morgan Chase & Co

McDonalds Corp

Merck & Co Inc

Microsoft Corp

3M Co

Pfizer Inc

Procter & Gamble Co

United Technologies Corp

Verizon Communications Inc

Wal-Mart Stores Inc


Time Warner

Walt Disney

Viacom

Corporation Rupert Murdoch News.,

CBS Corporation

NBC UniversalAcelaşi "Big Four" controleaza marea majoritate a companiilor europene numărate la bursa de valori.

În plus, toţi aceşti oameni detin marile instituţii financiare, cum ar fi FMI, Banca Centrală Europeană sau Banca Mondială, şi s-au "antrenat" şi să rămână "angajaţi"a "celor patru mari" care le-au format.

Numele de familii care controleaza grupul "The Big Four" niciodată nu apar...(Am raspuns  insa partial  la aceasta intrebare ..)

2 comentarii:

  1. da...cred ca a inceput sa fie cunoscut acest lucru in ultimii ani. De cand cu aceasta criza enorma...in spate sunt mereu ei,adica Familia pe care ai mentionat-o...si sunt ferm convinsa ca toata aceasta mare tevatura cu euro/secesiune etc este provocata tot de ei. Este normal, in aceasta secesiune trebuie sa existe si cei care sa faca si mai multi bani, nu? Si sunt mereu ei...daca te uiti mereu in urma, si anii 50 si 80 au fost in criza si dupa iar a fost boom.
    Ma rog, asa mergea lumea in care traim, prea putin putem face .
    O zi buna , imi plac articolele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Liga celor drepti" nu a fondat-o Karl Marx ci persoane care aveau mult mai multi ani ca el. la fel, decembristii nu pot fi ai lui Cernisevski de vreme ce rascoala decembrista - punctul culminant al actiunii lor, a avut loc in decembrie 1825 (de unde si numele), cand Cernisevski avea ... 2 ani! Iar numele nu se scrie cumva Rotschild, fara acel "e"adaugat pentru a justifica traducerea "scutul rosu" (Rosu! - bolsevic, iudeo-mason si iudeo comunist, vezi bine! Precursorii dv, nazistii, mai vorbeau si de iudeo-plutocrati! Mai multa cultura nu strica, desi va subrezeste argumentele!

    RăspundețiȘtergere