vineri, 2 decembrie 2011

CHINA AVERTIZEAZA CU AL TREILEA RAZBOI MONDIAL IN CAZ CA IRANUL VA FI ATACAT !!!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!


Generalul chinez, Zhang Zhaozhong,a declarat in numele armatei chineze ca in cazul in care Iranul va fi atacat de Occident,China va apara statul islamic,chiar daca asta ar insemna declansarea Celui De-al Treilea Razboi Mondial.Aceasta declaratie vine la scurt timp dupa ce miercuri oficialii chinezi si-au aratat nemultumirea vis-a-vis de sanctiunile impuse de Vest asupra Iranului.Acestia cred ca astfel de masuri nu va rezolva problema programului nuclear iranian,ci din contra ,o va complica si o va agrava.

SUA, Marea Britanie şi Canada au anunţat sancţiuni împotriva Iranului,sancţiuni care vizează în special sectoarele bancar şi petrolier. Ele au fost anunţate în urma unui recent raport al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), în care se menţionează o 'posibilă dimensiune militară' a programului nuclear iranian.Intre China si Iran exista schimburi comerciale bilaterale anuale in  valoare de 30 de miliarde de dolari.

Iata asadar ca Iranul isi face inca un mega-aliat declarat,dupa ce si Rusia a dat de inteles in ultima perioada ca nu permite atacarea Iranului sau a Siriei.Acum aproape 1 luna de zile,imi exprimam ingrijoararea extrema ,de o stire care afirma pregatirea intensa a Occidentului pentru atacarea Iranului: http://secretele--sistemului.blogspot.com/2011/11/occidentul-se-pregateste-mai-mult-ca.html .
Iata ca acum este oficial faptul ca atacarea Iranului nu este tot una cu atacarea Iraqului sau a Libiei.Atacarea Iranului va insemna Un NOu Razboi Mondial care se va transforma in cele din urma intr-un razboi nuclear catastrofal.Sa speram ca nu se va ajunge acolo.Din pacate insa sansele sunt mari...VEZI SI AL TREILEA RAZBOI MONDIAL (Profetiile lui Nostradamus)

SAU      CATRENELE LUI NOSTRADAMUS- RUSIA VA ATACA ROMANIA IN DEBUTUL WW3 .

4 comentarii:

 1. Am vizitat Iran-ul . E o tara superba cu oameni deosebiti. Ar fi un dezastru sa fie atacata. In drumul meu dintre Esfahan si Qom am observat cel putin 20 de baze militare extrem de bine pazite...si din cate am inteles ( atunci nu stiam ) langa orasul Qom se afla una din acele baze milutare unde se imbogateste uraniul. Anyway daca vrei sa discutam despre ce am vazut acolo acesta este blogulmeu. sebastian-dobai.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Vezi tu si cu Nostradamus asta, a zis ca va incepe un razboi mondial ww3 mai exact. Se va intampla cu siguranta deoarece nu a precizat timpul in care va avea loc. Si eu iti spun tie si altora, scriu o carte, etc despre al patrulea razboi mondial si peste cateva sute de ani se va adeveri d eoarece asa este omul si cat timp va exista lacomie, vom avea parte numai de dezastre.

  RăspundețiȘtergere
 3. SecreteleSistemului10 ianuarie 2012, 20:19

  Nostradamus nu a lasat doar o idee despre WW3 ci a lasat detalii! Cand se vor intampla aceste lucruri,nici nu e bine sa stim.Dar ne puteam da seama dupa semne..dupa starea societatii..dupa nivelul tehnologiei..etc

  RăspundețiȘtergere
 4. PAI CUM DRACU DE CE AR DETINE IRANUL ARME NUCLEARE SAU ROMANIA? DE EX? CACI NUMA ASTIA SMECHERII SA AIBA ARME CA SA POATA AMENINTA PE AI DE NU AU ; POLITRUCILOR VRETI RAZBOAIE ? IESITI DRACU TOTI PE O INSULA VA DAM NOI ARME SI IMPUSCATI VA INTRE VOI ; CHIAR NU MI PASA CINE AR CASTIGA DA CU SIGURANTA A TI CRAPA TOTI SAU A TI CERE ACSA SI ATI FI CU CAPATANA PE UMERI

  RăspundețiȘtergere