joi, 8 decembrie 2011

Afonul Pitbull jigneste femeile din Romania in melodia sa "International Love".AFLA ce poti face sa combati popularizarea melodiei si implicit mesajul defaimator la adresa noastra!

Romania are o multime de femei frumoase, asta o stie toata lumea.Sunt ele si usoare?Ei bine, celebrul cantaret Pitbull jigneste femeile din Romania in ultima sa melodie, International Love,astfel formand in intrega lumea o imagine extrem de proasta femeilor noastre si a tarii. Versurile in care acesta face aluzii la fetele din tara      noastra (minutul 1.04) ca fiind femei usoare suna cam asa:

“I’ve been to countries and cities I can’t pronounce /And the places on the globe I didn’t know existed /In Romania she pulled me to the side and told me Pit you can have me and my sister" ("Am fost in tari si orase ale caror nume nu le pot pronunta /Si in locuri de pe Glob despre care nu stiam ca exista /In Romania ea m-a tras deoparte si mi-a spus 'Pit, poti sa ma ai pe mine si pe sora mea'").DACA TINETI LA REPUTATIA ROMANIEI SI DACA NU SUNTETI DE ACORD CA MAMELE, SURORILE ,PRIETENELE,SOTIILE SAU SURORILE VOASTRE SUNT....USOARE,1)mergeti pe site-ul mentionat dati un click pe manuta cu degetul in jos ( sub video) 2) Click pe steguletul din partea dreapta a acelui grup de butoane: "Flag as inappropriate" ( marcheazal ca nepotrivit) -> Select Reason -> Infringes my right -> Other legal claim sau direct la Direct la http://www.google.com/support/youtube/bin/request.py?contact_type=defamation
Si bineinteles ,la comentariile videoclipului il puteti intreba ce mai face mama sa... 6 comentarii:

 1. De ce să mă mai intereseze ce zice un bou care ştie a cânta numai refrenul, şi ăla compus din două silabe. Probabil că e chiar aşa cum zice el acolo, dacă nu crezi mergi într-un club de fitze să vezi adolescenţii îndoctrinaţi de mtv, sistemul monetar, modă şi guvern. Sunt şi suntem atât de prinşi în plasă încât să scapi înseamnă să-ţi dai drumul în gol. Cei tineri în special sunt atât de ignoranţi încât dacă-i aliniezi la zid în faţa unui pluton de execuţie şi le pui muzică ei o să înceapă să danseze breakdance.

  RăspundețiȘtergere
 2. Prietene drag,faci aceeasi greseala pe care o fac 99% dintre noi.Generealizeaza! Daca UNII fac asa ,nu inseamna ca toti sunt la fel.De ce sa te duci intr-un club de fitze cand poti sa te duci intr-o sala de teatru sau chiar opereta.Eu am fost si iti spun ca majoritatea erau tineri.Normal ca multi dintre tinerii din ziua de azi au multe defecte,pt ca cei mai valorosi pleaca din tara dupa terminarea studiilor.Personal cunosc ZECI de cazuri.Incercati sa nu mai generalizati.Uite,o sa-ti spun doar atat:varsta mea e undeva intre 20 si 30 de ani si imi place sa citesc ,sa ascult muzica veche a anilor 70-80 si sa ma informez zilnic citind ziare ca Money sau Capital.Deci iata ca nu toti suntem la fel.Si-ti mai spun ca de multe ori mi s-a intamplat sa fiu tratat cu lipsa de respect in autobuz fara motiv de unii batrani,dar nu generalizez spunand ca toti batranii sunt niste aroganti si ipocriti.ASA CA VA ROG PE TOTI,NU MAI GENERALIZATI,INDIFERENT DESPRE CE SUBIECT ESTE VORBA !

  RăspundețiȘtergere
 3. http://9gag.com/gag/2871044

  RăspundețiȘtergere
 4. acum nu ii frumos ca a zis treburile astea..dar sa fim seriosi, nu sta cam asa treaba in Romania la ora asta??

  RăspundețiȘtergere