joi, 17 noiembrie 2011

SEFUL DE STAT MAJOR RUS: "SANSELE UNUI RAZBOI IN APROPIEREA GRANITELOR NOASTRE AU CRESCUT ! NU EXCLUDEM FOLOSIREA ARMELOR NUCLEARE ! "

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

Federația rusă se teme de posibilitatea declanșării unor conflicte militare în apropierea fontierei.

Pe fondul actualelor dispute în perimetrul frontierei ruse, conflictul s-ar putea amplifica, inclusiv prin implicarea armelor nucleare, a apreciat şeful Statului Major al armatei ruse, generalul Nikolai Makarov.
„După destrămarea URSS, riscul unor conflicte locale armate a crescut dramatic pe aproape întregul perimetru al frontierei”, a afirmat generalul. “Nu exclud ca unele conflicte locale sau regionale să degenereze într-un război amplu, inclusiv cu utilizarea de arme nucleare” a adăugat Makarov.

Potrivit lui Nikolai Makarov, armata rusă a procedat bine când a demarat noua reforma militară, pentru că dacă s-ar fi urmat planul vechi de dezvoltare a forţelor armate, Rusia nu ar mai fi avut aproape deloc forţe militare capabile să o apere, după ce numai 10% din echipamentele ar fi rămas în stare de funcţiune.


COMENTARIUL MEU: Avand in vedere ca la ora actuala cea mai mare amenintare la adresa Rusiei consta in  Proiectul Scutului Antiracheta,se poate spune ca astazi Romania a fost amenintata in mod indirect.Dupa cum stim deja,Romania urmeaza sa gazduiasca la Deveselu,jud Olt,elemente ale Scutului Antiracheta,scut care va deveni operational in 2015.Rusia insa se pare ca nu va permite acest lucru cu orice pret...Pot spune ca este cea mai grava declaratie de razboi din partea Rusiei pe care o aud/vad de cand urmaresc zilnic presa internationala.Si fac asta de aprox 7 ani.Desigur,sunt si alti factori care deranjeaza Kremlinul,cum ar fi intentiile reprezentantilor NATO de a atrage Ucraina sau Georgia spre aderare...
VEZI SI  CATRENELE LUI NOSTRADAMUS: RUSIA VA ATACA ROMANIA!


SURSA

2 comentarii:

  1. cu tot respectul,citesc si urmaresc materialele publicate de tine aici,nu cred ca se referea la tara noastra,cred ca e vorba despre conflictul care mocneste intre tarile asiatice,Israel si Iran,noi ca tara nu reprezentam un pericol pentru nimeni,nici macar aparati de scutul antiracheta,nu cred ca e cazul sa ne facem probleme.Am sa urmaresc in continuare postarile tale care mi se par foarte interesante,o seara buna si astept noutati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil sa ai dreptate..Insa eu tind sa cred ca a fost mai mult un mesaj ca sa-i faca pe mai multi "sa se simta".Iar in categoria TOTI intram si noi.Te contrazic in privinta rolului pe care il are Romania in piesa de teatru numita Scutul Antiracheta.Daca acest scut va deveni operational,atunci Rusia nu va mai fi capabila sa raspunda cu toata forta in cazul unui atac venit din directia Vest.Asta ii si deranjeaza pe ei...Normal ca Romania ca putere militara nu inseamna nimic,insa ca si piesa pe tabla strategica a americanilor..poate cantari enorm...

    RăspundețiȘtergere