miercuri, 16 noiembrie 2011

Rebelii Libieni anunta: "Urmeaza Revolutia din Algeria !! "
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!


Trimite mail la secretele.sistemului@yahoo.com si aboneaza-te !
 Liderii rebelilor libieni prezic că Algeria va "exploda" după Libia. Printre ei este bine-cunoscutul activist al PNS, Bin Khalifa.Potrivit acestuia, "Algeria va exploda urmatoarea! Sunt convins că procesul revoluţionar este deja în curs de desfăşurare acolo.. Algeria este in stare de claustrofobie, în totalitate sub controlul armatei. Armata nu va renunţa la putere în mod voluntar.Chiar preşedintele Abdelaziz Bouteflika  este nu mai mult decât o marionetă în mâinile armatei. "

Astfel de afirmatii ar fi putut fi ignorate în cazul în care au fost unice. Cu toate acestea, conducerea algeriana se pregăteşte pentru ce e mai rău pentru că pe 4 noiembrie agenţia de ştiri algeria-isp.com a distribuit un video ingrijorator.Acest video prezinta un lider al  rebelilor libieni promitand să răstoarne guvernul din Algeria pentru susţinerea pe care au oferita-o lui Gaddafi şi declară posibilitatea  de a lansa atacuri asupra ţărilor vecine cât mai curând in noiembrie.

Potrivit publicaţiei Seven Days News, în Algeria aceste ameninţări au fost luate foarte în serios. Potrivit reporterilor algerieni în Tripoli, în Libia situaţia este acum controlată de extremişti, inclusiv grupurile islamiste, care au conflicte vechi cu conducerea din ţările vecine pentru înfrângerea din 1990.


Dupa "Revolutia esuata" de pe 17 septembrie ,Algeria sta pe un butoi cu pulbere ,mai ales ca liderii acesteia nu au resusit sa duca la capat niciuna din reformele dorite.Algerienii au toate motivele sa isi doreasca o schimbare,poate mult mai mult decat aveau libienii,mai ales ca primii nu dispun de garantiile sociale de care dispuneau cei din urma,pe vremea lui Gaddafi.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu