marți, 22 noiembrie 2011

Pana in 2030 , sexul va fi electronic ..Va incanta o astfel de stire??
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

Futurologul britanic Ian Pearson crede ca oamenii nu vor mai trebui sa faca sex in 2030.Pentru a experimenta orgasmul si alte senzatii de placere care se experimenteaza in timpul actului sexual,oamenii vor trebui doar sa aiba niste cipuri atasate de piele.Chipurile vor inregistra semnalele din sistemul nervos central care sunt emise in timpul actului sexual,iar apoi acestea vor putea fi resimtite din nou in orice moment,la un simplu play.

Omul de stiinta este sigur ca aceasta tehnologie va fi disponibila pentru toti in viitorul apropiat.Daca cineva va dori sa experimenteze toate senzatiile placute ale unei partide de sex ,insa nu va avea un partener in acel moment,va avea posiblitatea sa experimenteze varianta electronica a placerii.

Mai mult decat atat,Pearson crede ca va fi posibila implantarea unor senzori in creier.In consecinta,orice persoana va putea sa aiba orgasm fara sex.Tot ce va trebui sa faca este sa apese butonul corect de la tastatura PC-ului.Computerul va transmite Wireless semnale catre senzorul implantat in creier ,stimuland astfel grupul de neuroni responsabili pentru orgasm.

Dupa ce tehnologia va deveni reala,va deveniun proiect comercial de succes.Tehnologia va fi ceruta de companii care vor vinde ca aplicatie pentru telefoane mobile si internet.In acest fel va fi posibila si vinderea senzatiilor de placere a celebritatilor..

In acest fel,spun cercetatorii,se va putea controla si rata nasterilor pe glob si va exista si placerea sexuala fara limite...

share_url="http://secretele--sistemului.blogspot.com/2011/11/pana-in-2030-sexul-va-fi-electronic-va.html">

5 comentarii:

 1. asta nu pot s-o cred...e prostie fara margini

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce e o prostie? Pt ca ati inteles dvs ca pana in 2030 sexul se va face doar electronic,nu? In articol scrie clar,ca IN CAZ CA nu vei avea un partener,vei putea sa APELEZI la acel buton Play,pt a resimti placerea unei partide de sex anterioare.Nu inseamnca ca nu se va face si sex normal..Practic,sexul virtual va fi o alternativa.Nu e deloc o prostie,mie mi se pare ceva inevitabil inventarea unei asemena tehnologii,datorita interesului mare pe care il au oamenii fata de sex si datorita progesului tehnologic tot mai alert...

   Ștergere
  2. NU E O PROSTIE,E UN MOD DE A TE INSEMNA ;)

   Ștergere
 2. Ma cac pe cipurile lor si pe viata lor,ne mai robotizeaza mult?Sexu`ar trebui lasat asa cum e,ai prietena ti-o futi,n-ai te duci la femei sau iti dai o laba.M`as pe cipurile si creieri lor care le inventeaza!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dupa 2030 nu mai e electronic. :)))

  RăspundețiȘtergere