vineri, 4 noiembrie 2011

OCCIDENTUL SE PREGATESTE MAI MULT CA ORICAND PENTRU ATACAREA IRANULUI !!! CONFORM ANALISTILOR ,UN ATAC ASUPRA IRANULUI AR DECLANSA WW3 !
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!


Armata Marii Britanii a accelerat planurile privind o potentiala interventie militara in Iran, in conditiile unei ingrijorari din ce in ce mai mari privind programul de imbogatire a uraniului derulate de Teheran, scrie The Guardian.

Ministerul britanic al Apararii crede ca SUA ar putea decide sa grabeasca planurile privind lovituri militare asupra unor facilitati nucleare iraniene. Oficialii britanici spun ca, daca Washingtonul decide acest lucru, va cere si va obtine sprijinul Marii Britanii, pentru orice misiune, in ciuda unor rezerve in randul coalitiei de guvernare de la Londra. In anticiparea unui potential atac, strategii militari britanici incearca sa stabileasca unde sa dispuna navele Marinei Regale si submarinele echipate cu rachete de croaziera Tomahawk in lunile urmatoare, ca parte a unei campanii aeriene si maritime.

Jurnalistii de la The Guardian au discutat cu mai multi oficiali britanici ai Apararii in ultimele saptamani, care sustin ca Iranul revine in centrul ingrijorarii diplomatice dupa revolutia din Libia.


Statele Unite au refuzat să comenteze "zvonurile" sau "dezbaterile" care indică dorinţa premierului israelian, Benjamin Netanyahu, de a găsi susţinere în cadrul guvernului său pentru a lovi Iranul pe calea aerului. În cadrul executivului israelian, partizanii şi opozanţii unui atac împotriva instalaţiilor nucleare iraniene se confruntă de mai multe zile, potrivit unor informaţii lăsate să ajungă la reprezentanţii mass-media. Dezbaterea îi opune pe şeful cabinetului, Benjamin Netanyahu, susţinut de ministrul apărării, Ehud Bark, şi de cel de externe, Avigdor Lieberman, - care susţin "opţiunea militară"-, restului membrilor guvernului şi responsabililor serviciilor secrete, care au în vedere sancţiuni economice pentru a exercita presiuni asupra Teheranului.

Israelienii sunt divizaţi în legătură cu un eventual atac asupra Iranului.

Israelienii sunt divizaţi în legătură cu un eventual atac asupra instalaţiilor nucleare iraniene, o problemă care face obiectul unei intense dezbateri publice şi la vârf în Israel, indică rezultatul unui sondaj de opinie. Aproximativ 41% din persoanele chestionate sunt pentru o asemenea operaţiune împotriva Iranului, 39% se opun, iar 20% se abţin. De asemenea, 52% dintre israelieni au încredere în premierul Benjamin Netanyahu şi în ministrul apărării Ehud Barak, ambii susţinători fervenţi ai unei soluţii militare în dosarul nuclear iranian.


COMENTARIUL MEU: Pe mine personal,o astfel de stire ma sperie cel mai tare! Nu ma sperie cand aud de criza economica,sau cand au de revoltele din lume  sau de orice altceva pe lumea asta, atat cat ma sperie stiri legate de intentia Occidentului de a ataca Iranul.Si asta pentru simplul fapt ca de-a lungul anilor,de cand Iranul si-a inceput programul nuclear si a devenit tinta Occidentului,multiple voci CARE CONTEAZA au spus-o raspicat: O astfel de actiune,va avea urmari militare catastrofale la nivel global! Iata cateva linkuri:


Dmitri Medvedev: Un atac al Israelului asupra Iranului ar putea duce la izbucnirea unui razboi nuclear.


Analistul canadian de politica externa,Michel Chossudovsky,avertizeaza ca un atac asupra Iranului va declansa un razboi global!


Jurnalistul si scriitor britanic,David Icke,avertizeaza ca un atac asupra Iranului este inevitabil,eveniment care va duce la Al Treilea Razboi Mondial !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu