vineri, 18 noiembrie 2011

Este descris in Biblie un razboi total intre Rusia si Israel ?Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

Se spune ca Biblia contine nu doar relatari ale unor evenimente istorice si religioase care au avut loc in lume si in Orientul Mijlociu,dar si multe profetii.Una din aceste profetii este cea privind inceputul unui razboi mondial.Dar oare cine sa fie?Adica,cine impotriva cui?
Una din aceste profetii apare in vechiul Testament,in Iezechiel,capitolul 38:


"2.Fiul omului,intoarce-ii fata spre Gog din tara lui Magog,regele lui Ros,al lui Mesec si al lui Tubal,prooroceste impotriva lor,
3.Si spune:Asa graieste Domnul Dumnezeu: Iata,Eu sunt impotriva ta,Gog,rege al lui Mesec si al lui Ros si al lui Tubal!
4.Te voi prinde,voi pune zabala in falcile tale si te voi scoate pe tine si toata oastirea ta,caii si calaretii stralucit imbracati,ceata mare cu platose si cu scuturi,toti inarmati cu sabii."(Iezechiel 38:2-4).


Cine ar fi aceste teritorii:Ros ,Mesec si Tubal? Daca vom citi din acelasi Iezechiel,vom observa ca sunt teritorii la nord de Israel.


"Si vei pleca de la locul tau,din hotarele de la miazanoapte,tu si multe popoare impreuna cu tine,toti calari pe cai,tabara mare si ostire nenumarata!"(Iezechiel 38:15);
"Te voi ademeni si te voi atrage,te voi scoate din hotarele de la miazanoapte si te voi aduce in muntii lui Israel!"(Iezechiel 39:2).

Invatatorul everu Gesenius (1786-1842),studiind cu atentie Biblia,spune ca "Ros" nu e altceva decat teritoriul actual al Rusiei iar "Mesec" este Moscova."
Daca Biblia are dreptate si aceste profetii sunt adevarate,atunci acest lucru inseamna ca va avea loc un razboi de proportii intre Israel si Rusia .Vi se pare un lucru prea SF? Nu acelasi lucru il credea si Generalul evreu Moshe Dayan care declara in 1968,dupa razboiul de 6 zile cu arabii din 1967,ca "urmatorul mare razboi nu va fi cu arabii ci cu rusii".

 De ce ar invada Rusia Israelul? Motive ar fi .Unul ar putea constitui in interventia Rusiei in apararea Iranului,in cazul in care statul arab ar fi atacat de Israel din cauza programului nuclear.Un altul ar putea fi dorinta Rusiei de a profita de declinul Statelor Unite astfel Moscova impunandu-se in Orientul Mijlociu si deci detinand controlul resurselor petroliere din zona.
Timptul insa este cel care va dezvalui totul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu