vineri, 21 octombrie 2011

UNIVERSUL ESTE INFINIT IAR PAMANTUL ESTE SINGURA PLANETA DIN ACEST UNIVERS CARE GAZDUIESTE VIATA INTELIGENTA !! PUTETI ACCEPTA ASTA??
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

In majorita studiilor realizate, s-a demonstrat ca universul este infinit cu toate ca mintea umana nu pemite conceptul de infinit! Lasand la o parte studiile stiintifice, practic omul nu poate intelege limitele Universului!Datorita experimentele stiintifice,s-au obtinut o anumita cantitate de date pe care omul insa le intelege mai mult sau mai putin. Pornind de la aceste teme s-au format altele adiacente care au influiente puternice asupra vietii unora! Oare omul nu poate accepta ca sunt unele lucruri si unele fenomene pe care mintea umana nu le poate intelege?
Pornind deci de la ipoteza ca Universul este infinit,fapt concluzionat de cei mai multi savanti,v-as intreba cum ati suporta/accepta ideea ca in acest Univers infinit ,singura planeta unde exista constiinta(deci viata inteligenta) este Pamantul? In imensitatea infinitului sa fim doar noi ...si atat! In continuare ,va recomand sa vizionati un documentar ULUITOR in care un grup de oameni de stiinta ,vor arata de ce Pamantul este PLANETA PRIVILEGIATA a acestui Univers !

Nota: Insist sa trimiteti acest link si altor persoane! Mi-ar place sa stiu ca acest documentar a fost vizonat de un numar cat mai mare de persoane!  

4 comentarii:

 1. incerc in mintea mea sa constientizez infinitatea universului si nu reusesc...ca suntem singura planeta unde exista constiinta mi-e si mai greu sa cred...un singur bob de nisip in acest desert fara sfarsit? doar noi si Dumnezeu?care sa fie planul...pentru ce atata creatie?nu stiu daca e normal sa incerci sa Il intelegi pe Dumnezeu  sa incerci sa intelegi care e rolul tau...oftez cand vad ca mintea mea este atat de limitata...

  RăspundețiȘtergere
 2. Secretele Sistemului25 ianuarie 2012, 01:26

  In acest Univers coeficientul de interactiune dintre materie si lumina se schimba de la o zona la alta.Asta inseamna ca daca viata exista aici,in zona aceasta a Universului unde acest Coefiecient are valoare X,cu cat ne indepartam de aceasta zona a Universului lucrurile se schimba,valorile se schimba iar sansele sa ma existe Constiinta scad..Asadar Ioana,nu te mai gandi ca e imposibil ca in acest Univers infinit este imposibil sa nu mai exista constiinta,pentru ca nu orice zona a Universului permite existenta vietii.Sa luam axa ordonatelor cu centru O. Daca mergem in sens pozitiv..la un moment dat ajungem la la voarea 7 sa zicem.Aici sa zicem ca exista constiinta.Cu cat ne inderpartam de 7 ,valorile vor fi 7.01..7.05..7,09...7.2..7.24..7,8....etc si mergem spre + infinit.Ei bine ,probabil undeva in acest Univers in zona valorilor 7,01..7.02 vom mai gasi planete cu viata,poate moluste  poate chiar pesti in zona 7,01 7,02..dar cu cat ne indepartam nu vom mai gasi decat bacterii si alte forme unicelulare ,undeva in zonele 7.05..7,07..Iar cand vom ajunge in zona 7,09..7,1 ..fii sigura ca deja legile fizicii sunt altele iar existenta materiala e sub alta forma...Aici constiinta nu isi mai are locul..
   Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa zic prin exemplul meu ,insa ceea ce este cel mai important este faptul ca aceste coordonate unde se afla Pamantul sunt SINGURELE care permit existenta constiintei din tot Universul infinit care ne inconjoara.

  RăspundețiȘtergere
 3. Deci tu dezaprobi ideea existentei altor constiinte, altor fiinte?
  Eu sunt sigura ca undeva exista ceva.
  Tu afirmi ca aceste coordonate de care ai mentionat tu mai sus sunt "SINGURELE care permit existenta constiintei din tot Universul infinit care ne inconjoara.
  Noi ne-am adaptat la aceste conditii. Si poate ca ceea ce ni se par noua conditii favorabile vietii, lor li se par conditii neprielnice, si vice-versa.
  Eu intr-adevar afirm infinitatea universului, cu toate ca nu o pot percepe, asa cum scrie si mai sus, in timp sau spatiu.
  Nu sunt o mare cunoscatoare in fizica sau astronomie, asta e doar opinia unei eleve de clasa a 9a. Scuza-mi exprimarea si eventualele greseli gramaticale.
  Andreea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai vb foarte corect Andreea,nu ai de ce sa te scuzi.Fiecare individ are dreptul la o opinie si e bine ca iti sustii aceasta opinie cu argumente! Mie mi-e greu insa sa cred ca mai exista viata inteligenta constienta undeva in Universul asta..

   Ștergere