joi, 20 octombrie 2011

MUAMMAR GHADDAFI ESTE MORT ! INCEPUTUL CALVARULUI PENTRU LIBIA !Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!


Muammar Gaddafi a murit în urma rănilor suferite în operaţiunea care a condus la capturarea sa, informează surse citate de Al Jazeera. Consiliul Naţional de Tranziţie din Libia a confirmat moartea fostului lider libian. Nici un oficial independet nu a confirmat însă moartea lui Gaddafi.
Potrivit unor surse din cadrul CNT, Muammar Kadhafi a murit în ambulanţă, în drum spre spitalul din Misrata. Cadavrul liderului libian este în acest moment la morga spitalului din Misrata.
Purtătorul de cuvânt al Consiliului Naţional de Tranziţie, Abdel Hafiz Ghoga, a comunicat că Muammar Kadhafi a murit în confruntările armate care au avut loc joi în oraşul Sirt."Putem anunţa că Muammar Kadhafi a fost ucis de forţele revoluţionare", a precizat Ghoga.
"Este un moment istoric, este sfârşitul tiraniei şi dictaturii. Kadhafi s-a întâlnit cu propriul destin", a spus Ghoga.Nici o sursă independentă nu a confirmat moartea dictatorului libian, dar pe Internet circulă deja fotografii cu Muammar Gaddafi ucis.

COMENTARIUL MEU:Petrolul Libiei va fi furat de americani, cateva mii de libieni vor deveni superbogati si restul vor muri de foame. Sa vedem cine o sa le mai dea case pe de pomana, energie electrica gratis, scoala gratis, in Libia asistenta medicala este (adica era) gratis, cat timp elevul era in scola primea salariul meseriei pentru care se pregatea, daca elevul termina scoala si statul Libian nu ii putea oferi de munca in meseria in care s-a pregatit primea la infinit 75% din salariul respectivei meserii (sau pana cand statul ii oferea de munca).In Libia litrul de benzina era 14 centi iar orice cuplu proaspat casatorit primea 50000 de dolari pentru a porni la drum. Sa vedem ce o sa le dea libienilor America si Europa.

Bravo NATO, bravo Europa, bravo SUA bravo "democratiile"" care au participat la aceasta minunata intreprindere!!!!Asistam la un nou mod de a "instaura" democratia in lumea intreaga. Omorand, distrugand, pradand ... asasinand... Bravo Sarkozy, bravo Cameron, bravo Obama bravo si ceilalti. Probabil ca puteti dormi fara probleme si nu va faceti griji pentru sutele de mii de oameni morti din cauza actiunilor voastre...

Va uram justitie placuta !

Un comentariu:

  1. Of, Doamne! Or sa guste si ei amarul democratiei noastre, si vanzatorii de suflete or sa jupoaie de viu tot ce va fi de valoare in tara lor, apoi or sa-i lase cu creierii spalati sa munceasca sa plateasca bancile.

    RăspundețiȘtergere