luni, 22 august 2011

ULTIMA ORA - Rzboi in Libia - Fiul presedintelui Muammar Gadaffi,Saif Al-Islam , a fost capturat de rebeli!!Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

Liderul Consiliului Naţional de Tranziţie din Libia a declarat într-un interviu pentru televiziunea Al Jazeera că Saif Al-Islam, fiul lui Muammar Gaddafi, a fost capturat.

Cel puţin 376 de persoane au fost ucise şi alte peste 1.000 au fost rănite la Tripoli, începând de sâmbătă seară, când insurgenţii au declanşat o ofensivă de proporţii asupra capitalei libiene, a anunţat, duminică seară, un înalt oficial libian.

"Sunt 376 de morţi şi peste 1.000 de răniţi", a afirmat el, într-o discuţie cu ziariştii aflaţi la hotelul Rixos din capitala libiană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu