duminică, 7 august 2011

OZN-urile NU EXISTA !!! Blogul secretele--sistemului.blogspot.com MILITEAZA IMPOTRIVA RASPANDIRII IDEOLOGIEI CARE SUSTINE CREDINTA IN EXISTENTA VIETII EXTRATERESTRE INTELIGENTE.Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

Ideea ca exista civilizatii extraterestre avansate tehnologic care ne viziteaza de zeci de ani,secole sau milenii este una dintre cele mai MARI FALSITATI din istoria umanitatii!!! 

Poate ca multi dintre cei care citesc acest blog, ocazional sau ca abonat,vor fi surprinsi de ceea ce vor citi in acest articol.Acest blog nu sustine si nu va sustine niciodata ideologia care promoveaza credinta in civilizatii extraterestre,inteligente si avansate tehnologic,omuleti verzi sau stiu eu ce "capatanosi" care comunica telepatic si care ,din cand in cand,cand se plictisesc ,mai construiesc piramide sau rapesc si agreseaza sexual femei si copii...Toate acestea nu sunt decat stiri care au aparut prima data in SUA la inceputul anilor 50,imediat dupa inscenare de la Roswell,stiri menite sa acopere proiectele secrete ale Guvernului American ,proiecte care au presupus si presupun constructia de aparate de zbor neconsumatoare de combustibil organic.Daca la inceput nu au fost decat simple stiri,de-a lungul anilor au devenit adevarate convingeri pentru populatie,imaginatia omului de rand avand o contributie majora la dezvolatrea povestilor cu rapiri si teste ale omuletilor verzi pe locuitorii acestei planete.Daca primul motiv al inventiei unor astfel de povesti este protejarea proiectelor Guvernelor care detin tehnologia OZN,pastrand astfel valoarea combustibililor organici,al doilea motiv este amagirea populatiilor ,impingandu-i pe oameni catre credinte false,asfel indepartandu-i de Dumnezeu si adevarata spiritualitate.Mai pe scurt,distrugerea omului ca individ incepand din interior.

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial ,Germania nazista a detinut cea mai valoroasa echipa de oameni de stiinta din istoria umanitatii.Aceasta generatie ,in frunte cu Wernher von Braun ,Max Planck, Albert Einstein,Hermann Oberth sau Werner Heisenberg au facut ca stiinta sa explodeze in inventii si invovatii in perioada nazista. Sub presiunea razboiului ,in perioada 30-45,stiinta a progresat mai mult decat o facuse in ultimul secol.

ASA A INCEPUT TOTUL !!!

Hermann Oberth si apartia rachetei moderne.

Hermann Oberth,a publicat în 1923, o lucrare intitulată „Rachetele către spaţiile interplanetare”. Lucrarea cuprindea conceptele de bază ale astronauticii moderne, precum şi fundamentarea majorităţii aplicaţiilor vehiculelor spaţiale propulsate cu motoare-rachetă.

În 1928, savantul a conceput o rachetă balistică cu înălţimea de 25 metri şi diametrul de 5 metri, prima rachetă balistică din lume. Activitatea lui Oberth a avut meritul de a creea în rândul tineretului german o mişcare de opinie în favoarea astronauticii. În jurul său s-a strâns o adevarată pleiadă de tineri tehnicieni, dintre care s-a remarcat Werner von Braun. În 1930 au început probele cu mici rachete cu propergol lichid, dar criza economică a îngreunat cercetările. În 1932, în urma demonstraţiilor făcute în faţa unor specialişti militari, aceştia s-au arătat interesaţi de racheta cu propergol lichid, ca vector de arme ofensive. Von Braun a fost invitat de generalul W. Dornberger să colaboreze cu armata în cadrul centrului de cercetare pe care îl conducea. Acest moment a insemnat nasterea proiectelor secrete si ultra-secrete a "Legiunii de inventatori germani" in slujba nazismului.Astfel ,in numai cativa ani au fost proiectate si contruite o sumedenie de obiecte zburatoare asa cum lumea nu a mai vazut niciodata,proiecte care au fost secrete de la inceput si pana in ziua de azi,acoperite de avalansa stirilor mincinoase aparute in presa. Daca in perioada nazista testele aparatelor neconventionale,neconsumatoare de vre-un combustibil bazat pe titei,au fost rarisime,dupa terminarea razboiului aceste teste au luat amploare ,odata ce majoritatea savantilor germani s-au predat Guvernului American.

INCEPUTURI- Modelul Viking 1 si eploararea planetei Marte !

Viking 1 a zburat deasupra planetei Marte la o înălţime de 1500 de km.În 1959 a început proiectul explorării planetei Marte. Americanii au construit farfurii zburătoare cu ajutorul oamenilor de ştiinţă germani ca Victor Schanberger, care s-a ocupat de tehnologia farfuriilor zburătoare căzute în vestul SUA şi care a lucrat la construirea celor americane.
În 1960 au fost instalate două baze pe Lună în partea de est, care s-au numit "baza lui Arhimede" şi "baza lui Cassini". De pe aceste baze s-a proiectat explorarea planetei Marte. În 22 mai 1962 s-a trimis o na cu oameni. Totul a fost filmat din interiorul farfuriei zburătoare.
Toate aceste proiecte au fost ţinute strict secret: ele mergeau în paralel cu programul oficial al zborurilor spaţiale. În ianuarie 1977, a căzut în mâna radioastronomului William Ballantine filmul efectuat din farfuria zburătoare în mai 1962. Acest film a ajuns şi în mîna unui colaborator de la NASA, Harry Carmell. Pe 6 februarie 1977, Ballantine a avut o întâlnire cu John Hendry, managerul unui ziar internaţional, cu care dorea discute difuzarea filmului. Pe drum spre întâlnirea sa cu Hendry, Ballantine a murit într-un misterios accident de automobil. Soţia sa, împreună cu Carmell au dat acest film societăţii de televiziune "Science Report", care aparţine canalului englez de televiziune "Secpeter TV". Acest film a fost difuzat de Science Report.
La scurt timp, canalul de televiziune a fost avertizat că i se va lua licenţa, dacă va continua comenteze această temă.
Filmul a fost realizat din cockpitul pilotului, arăta pe scurt instrumentele de bord, presiunea atmosferei de afară era de 700 milibari şi temperatura de 40°C. Piloţii strigau: "Ura! Este 22 mai 1962, noi suntem pe planeta Marte şi avem aer!"Aceste obiecte zburătoare se află acum şi în construcţia unor particulari. Acest lucru nu este pe placul "Multis-ilor". Nu toţi oamenii de ştiinţă pot fi corupţi cu bani. Dar aceste tehnologii nu pot fi patentate şi trebuie imediat date în producţie, cu riscul ca a doua zi apa anumiţi indivizi care cea cumpărarea patentului, chiar prin ameninţare şi şantaj.
Ne întrebăm, cât timp vor putea ţine în secret aceste maşini libere de energie şi care pot zbura?


ORGANIZATIA VRIL SI CONSTRUIREA FARFURIE ZBURATOARE -MODELE VRIL 1, VRIL 7,RFZ 7,HANEBU 1,2 SI 3 .

În anul 1919 s-a constituit organizaţia VRIL, din membrii unui ordin Templier. Aceştia au avut sediul în Germania, nu departe de graniţa cu Austria (Ramsau).Una din obiectivele acestei organizatii era construirea unui obiect zburător care să cerceteze universul.
Trei ani, au cercetat energii alternative. Ei spuneau că o energie bazată pe explozie sau ardere este o energie distructivă şi tot ce este distructiv este de origine satanistă. O energie constructivă, ca tot ce este constructiv, este o energie dumnezeiască. Deoarece implozia, spre deosebire de explozie, este o energie dumnezeiască.
Cercetătorii acestei organizaţii, în frunte cu Victor Schanberger sau W.O. Schumann de la Politehnica din München, au preluat ştiinţa lui Johann Kepler, ştiinţa secretă a pitagoreenilor, păstrată din tată în fiu de Templieri, iar după trei ani de cercetări au început să construiască acest proiect.
În vara anului 1922, au început să construiască un obiect zburător rotund. Un disc de 8 m diametru, peste care s-a suprapus paralel un alt disc de 6,5 m diametru, având şi un al treilea disc dedesubt, de 7 m diametru. Aceste trei discuri au fost prevăzute cu o gau în mijloc de 1,80 m diametru, în care s-a montat un agregat înalt de 2,40 m. În partea inferioară, s-a montat un pendul care ţinea discurile în balanţă.
Aceste discuri, învârtindu-se în sens invers între ele, dădeau naştere unui câmp electromagnetic de rotaţie. Ce capacitate avea această farfurie zburătoare nu se ştie; cu ea s-au făcut experimente doi ani, după care a fost demontată şi dusă în depozitul fabricii Messerschmidt din Augsburg.
În mai multe centre industriale sunt asemenea obiecte, înregistrate sub codul secret JFM.
În principiu, s-a căutat ca prin crearea unui câmp puternic de energie să se creeze o independenţă faţă de forţele cosmice cum sunt: gravitaţia, electromagnetismul, razele distale, materia, microcosmosul.
În iunie 1934, Schanberger a primit sprijin din partea lui Hitler şi misiunea de a lucra mai departe acest proiect. Sub conducerea lui Schumann, s-a construit în fabrica de avioane Arado din Brandenburg primul obiect zburător rotund experimental RFZ 1.
Acest avion s-a ridicat vertical 60 m, după care a început să danseze câteva minute; sistemul de conducere Arado 196 s-a dovedit ineficace. Cu mare greutate a reuşit pilotul Lolthar Waiz să aducă pe pământ acest obiect. El a reuşit să sară din cabină, înainte ca discurile care se roteau vertiginos să rupă în bucăţi întreaga maşină.
Spre sfârşitul anului 1934, a fost gata prototipul RFZ 2, care era prevăzut cu o comandă de impuls magnetică de 5 m diametru şi avea următoarele caracteristici de zbor: cu cât viteza era mai mare, contururile optice deveneau confuze, în culorile tipice ale UFO, roşu, oranj, galben, verde, alb, albastru sau violet, în funcţie de viteză.
În 1941 RFZ 2 a fost fotografiat în sudul Oceanului Atlantic, în timpul zborului spre Polul Sud. Tot în 1941, s-a încercat să fie folosit ca avion de recunoaştere, în Anglia.
Nu a putut fi folosit ca avion de luptă, pentru că zborul permitea viraje numai la 90, 45 sau 22°30'.
După acest succes, organizaţiei VRIL i s-a dat un câmp de experimentare propriu în Branderburg.
La sfârşitul anului 1942 s-a construit VRIL 1, de 11,5 m diametru, cu o viteză de 2900 km/h. La schimbarea cursului cu 90°, piloţii nu erau afectaţi. Din acest model s-au construit 17 bucăţi, multe fiind prevăzute cu o cupolă de sticlă.
În acest timp, s-au construit V7 şi RFZ 7, o combinaţie de discuri rotative şi motoare convenţionale. RFZ 7 avea un diametru de 42 m şi a fost construit de grupurile Schriever-Habermohl şi Miethe-Belluzo. La o aterizare la Polul Nord, una dintre aceste nave s-a distrus.
Un alt aparat RFZ 7 a fost fotografiat mai târziu, lângă Praga. În iulie 1941, ambele grupuri de constructori au construit un corp zburător rotund, RFZ 7T, care s-a dovedit foarte bun.
În interiorul SS-ului a existat un grup, care se ocupa de energii alternative, pentru a nu mai fi dependenţi de petrol. Căpitanul inginer Coler a construit un motor numit Thule-tachionator.
În august 1939, s-a dat pentru zbor RFZ 5, numit şi "Hanebu I" cu 8 oameni la bord şi viteza de 4800-17000 km/h; a fost echipat la bord cu 2 tunuri de 6 cm şi 4 MK 106.
În 1942 a urmat Hanebu II, cu un zbor de 55 ore, 9-20 persoane la bord şi o viteză de 6000 km/h. Au existat planuri pentru un avion VRIL 7 cu spaţiu mare şi un diametru de 120 m.
După scurt timp, s-a construit Hanebu III, prototipul cel mai superb, 71 m diametru, care a fost filmat în zbor. Capacitatea era de 32 de oameni, un zbor permanent de 8 săptamâni şi 7000 km/h viteză, ajungând în cazuri excepţionale şi la 40.000 km/h.
CIA şi serviciul englez de informaţii cunoşteau aceste lucruri, numind aceste obiecte "Foo-Fighters". Ei urmăreau în din 1942 dezvoltarea acestor avioane.
Au mai fost construite aşa-numitele "broaşte ţestoase zburătoare", fără oameni la bord, cu menirea să deranjeze orice circuit electric. Particularitatea, la apariţia unui UFO, este întreruperea oricărui curent electric.
C. Stevens, pilot al Forţelor Aeriene ale SUA, descrie că în timpul celui de al doilea război mondial, a văzut Foo-Fighters de culoare gri-verde sau roşu-portocaliu, care zburau câteodată la distanţe foarte mici de alte avioane.
La începutul anului 1943 a fost proiectat un avion tip ţigară, numit Andromeda (139 m lungime).
În 1943, de Crăciun, a avut loc o şedinţă importantă a societăţii VRIL în Colberg, Marea Nordului. Aici s-a discutat efectuarea unor zboruri în cosmos.
În 14 februarie 1944, Schriever şi Habermohl au lansat un avion ce se ridica vertical 800 m pe minut şi zbura orizontal cu 2200 km/h, la o înălţime de 24.200 m, de asemenea cu energie magnetică. Acest avion nu a mai putut zbura, deoarece a fost bombardat în Peenemünde.
Englezii şi americanii au găsit la începutul anului 1945, în arhive, toate planurile UFO şi au dat ordin să se transporte tot materialul existent în America.
În martie 1946, din ordinul lui Truman (operaţiunea "Paperclip"), oamenii de ştiinţă şi inginerii germani urmau să fie angajaţi în Statele Unite. Victor Schanberger, Werner von Braun şi alţii au fost aduşi în America pe cale "particulară".
Multe din aceste avioane rotunde au fost scufundate într-un lac din Austria, altele au fost demontate şi duse în America de Sud, altele au fost luate de aliaţi. Experienţa "Phoënix" din 1983 în America a folosit această tehnologie, ca urmare a proiectului Philadelphia din 1953.
Hanebu I, II şi III şi VRIL 1 au dispărut în mai 1945. În 1946 în nordul Suediei au fost văzute corpuri luminoase zburătoare, care au stârnit panică aliaţilor în est şi vest.
La o conferinţă în Arizona în septembrie 1991, au fost arătate timp de 3 ore obiectele zburătoare construite de nemţi, planurile şi bazele subterane.
Daca imparti aceleasi conceptii ca si noi,trimite linkul acestui articol si altora !


VOM CONTINUA CU NOI DOVEZI STIINTIFICE SI LOGICE CARE DEMONSTREAZA CA PAMANTUL ESTE SINGURA PLANETA DIN UNIVERS UNDE EXISTA VIATA INTELIGENTA. RAMANETI ALATURI DE BLOGUL NOSTRU !

19 comentarii:

 1. esti baiat destept vad ca te ocupi esti dedicat pacat ca nu scapi de programarea religioasa .i-ai fi lasat extraterestrii sa traiasca si ei

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pt aprecieri. Insa tin sa te anunt ca asta nu e un blog pt atei.Daca ai studia mai profund si ai citi carti din domeniu ai afla ca tu,prin ideile pe care le ai despre religie,esti o victima a sistemului.Al doilea punct ca importanta din planul asta masonic dspr care se tot vorbeste este distrugerea religiilor,in primul rand cea crestina.Si asta nu se va reusi decat prin formarea unei asocieri false a Bisericii ca institutie cu Dumnezeu ca Fiinta.Si pentru ca DA,intr-adevar ,Biserica ca institutie este corupta si putreda,omul il va damna si pe Dumnezeu,inconstient aproape,ajungand sa-l dispretuiasca si sa-l nege.De aici au plecat apoi si idei ca cele ale tale...Eu nu pot decat sa iti recomand sa privesti separat de-acum inainte, cele 2 elemente de mai sus,si sa nu te rezumi la bloguri ca acesta sau altele ci sa citesti carti din domeniu scrise inainte de 2000.In rest..esti liber sa gandesti ce vrei! Numai bine !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aș dorii să contrazic Secretele Sistemului, religiile sunt protejate de catre masoni,iluminatii etc. in primul rand, pentru că oamenii care cred în ceva (Dumnezeu sau orice alta zeitate) sunt mai ușor de controlat, ei de fapt asta își doresc, controlul maselor. O persoană sceptica în privința multor aspecte politice sau religioase este mult mai greu de controlat decat un om îndoctrinat politic și religios.

   Ștergere
 3. 1 eu nu sant ateu draga domnule .2 asocierea bisericii cu dumnezeu o face biserica nu masonii 3 cele doua elemente le-am separat demult deja si pot spune ca au foarte putine lucruri in comun.repet pacat mare pacat ca cei care sunt foarte capabili asa cum sunteti dumneavoastra se impotmolesc in idei atat de rigide si vechi.altfel un blog foarte bine pus la punct felicitari

  RăspundețiȘtergere
 4. interesante idei expui pe blog dar o intrebare am. in ce constau si din ce se "produc" aceste energii "dumnezeiesti". sper sa poti sa-mi raspunzi.

  RăspundețiȘtergere
 5. E greu de raspuns la intrebarea ta.Din simplul motiv ca informatiile despre aceste lucruri sunt foarte putine si tinute la "distanta".In mare,este vorba despre o energie care se "extrage" foarte usor din acest Univers,se gaseste peste tot,numai ca este foarte discreta,probabil ceva in genul celei solare,dar inmiit mai puternica.Cel mai imp lucru de spus este ca aceasta energie,fiind peste tot, e GRATIS !
  Lucru care nu convine Elitei.De unde provine? Fiind o energie Cosmica,Universala,provine de..peste tot..Poate ca in mijlocul fiecarei Galaxii exista un generator care produce aceasta energie pentru a asigura functionarea lucrurilor...E clar insa ca exista foarte multe lucruri despre care nu stim in acest Univers.Unele inca nu le-am descoperit ,altele da,insa sunt tinute secret.Sa speram ca nu pt mult timp...

  RăspundețiȘtergere
 6. "VOM CONTINUA CU NOI DOVEZI STIINTIFICE SI LOGICE CARE DEMONSTREAZA CA PAMANTUL ESTE SINGURA PLANETA DIN UNIVERS UNDE EXISTA VIATA INTELIGENTA. RAMANETI ALATURI DE BLOGUL NOSTRU." Nici tu nici copiii tai si nici copiii lor nu vor putea demonstra asta din simplu fapt ca Universul e IMENS... Nu e nimic logic in asta. Sansele ca Pamantul sa fie singura planeta din Univers cu viata "inteligenta" sunt... minuscule. Defapt ai multe sanse sa gasesti 2 fulgi de nea identici!

  RăspundețiȘtergere
 7. Este mai logic decat poti tu intelege.Daca Pamantul sustine viata inteligenta,atunci ar trebui sa mai existe o planeta care sa aiba exact aceleasi caracteristici ca si planta aceasta.Ai macar cea mai vaga idee cati parametri trebuiesc indepliniti ca existenta unei planete ca aceasta sa fie ceva real? Iti zic eu care sunt sansele.Undeva in jurul valorii 1/un trilion de trilioane.Asta dupa ultimele calcule.Si cum deja s-a demonstrat ca valoarea coeficientului de interactiune a luminii cu materia variaza dintr-o zona la alta a Universului,rezulta ca sansele sa mai existe o alta planeta ca a noastra sunt nule.Daca inca nu ti se pare logic...imi pare rau pt tine..:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prietene, pentru a gasi o planeta ca Terra, trebuie indeplinite niste conditii de presupusa planeta. Prima ar fi ca planeta sa se afle la o anumita distanta fata de steaua in jurul careia se invarte, astfel incat temperatura sa permita formarea apei lichide. A doua ar fi ca atmosfera sa aiba o compozitie chimica asemanatoare planetei noastre pentru formarea oxigenului, desi nu trebuie neaparat ca un extraterestru sa respire oxigen.. poate ei traiesc respira O3 (ozon) de exemplu.

   Acum, Calea Lactee (galaxia noastra) are in jur de 200 de mld. de stele. Iti imaginezi cate planete, nu ? Iar dupa cum stim, sunt macar cateva milioane de galaxii (chestie demonstrata, nu presupusa). Deci.. 1 / un trilion de trilioane? =))

   Sper sa nu-l cenzurezi!

   Ștergere
  2. De ce sa-l cenzurez ? :)) Lasand la o parte faptul ca nu ai inteles ce am scris mai sus in ceea ce priveste coeficientul alfa al interactiunii materiei cu lumina,esti si f superficial in mentionarea tuturor parametrilor care permit existenta vietii inteligente.Dar ca sa revin la chestiunea coeficientului alfa..E ca si cum ai avea pretentia sa gasesti pesti traind in padure in copaci..
   Iar in ceea ce priveste parametrii care trebuie sa fie respectati ,pai prietenas sunt o gramada! Masa solară sa fie aceeasi,Forţa nucleară tare sa fie aceeasi,idem pentru forta nucleara slaba,forta electromagnetica care ar trebui sa fie la fel ca cea de pe pamant,raportul dintre electroni si protoni,raportul dintre masa electronului si masa protonului(ai idee ce s-ar intampla daca nu s-ar respecta parametrul asta? ),uniformitatea spatiala sa fie la fel ca cea din aceasta zona a universului,distanta fata de soare sa fie la fel(ca sa nu apara fenom de ...prajire),constanta Plank ar trebui sa fie ca cea a Galaxiei noastre,astfel pastrandu-se valoarea constantei structurii fine,rata de dezintegrare a protonilor sa fie la fel ,raportul de C12 si C16 sa fie acelasi,diferenta de masa dintre proton si neutroni etc...lista poate continua...

   Tu vb de apa si gata ?! :D Nici nu-ti dai seama cati factori ar trebui in total respectati pt existenta vietii inteligente.Nu spun ca nu mai exist bacterii sau alge nicaieri in Universul asta,dar s asustii ca mai exista viata inteligenta..pt cei care stiu despre ce vb ..este o ABERATIE!

   Ștergere
 8. Din (ne) fericire pacaleala (daca o fi pacaleala) cu extraterestri nu e mai "exagerata" decat pacaleala BISERICI (confesiunea nu conteaza) in decursul istorie...

  RăspundețiȘtergere
 9. Extraterestri exista insa noi suntem o gloata de sobolani psihotici care ar sari direct la bataie in cazul unui contact si s-au hotarat ca mai bine ar fi sa ne lase in pace in prostia noastra sa ne batem singuri ! Daca nu am ajuns sa o cunoastem ( viata extraterestra ), asta nu inseamna ca nu exista. Sau o negam din prima ca stim noi sigur ca nu exista ? O sa ne sperie altii cu treaba asta, insa extraterestrii nu o sa aiba nici o treaba in acest context. Ei doar se amuza cand "vad" cat de primitivi sunt Homo-Nimicus.

  RăspundețiȘtergere
 10. Eu, personal cred ca este imposibil in aceasta infinitate de galaxii ale universului + universuri paralele (daca e valabila teoria) , sa fim singura civilizatie "inteligenta" multi degeaba o au :)) dar sunt si ei in lot..nu se fac diferente :). Astfel am ajuns sa'mi creez o opinie in ceea ce priveste subiectul "tabu" :)) (suntem singuri in univers?) Si anume e posibil sa existe o lege universala in care spune ca: Civilizatiile nu au voie sa intervina spre a ajuta , a provoca un razboi , a cuceri , vacante pe alte planete :))..etc ori este posibil ca ceea ce spun eu sa nu fie adevarat ori civilizatiile nu vor sa viziteze Pamantul pt ca probabil ei stiu cat de "nebuni" , entuziasmati la aparitiile lor , speriati s.a.m.d . NU suntem pregatiti sa avem vecinii planetari. Inca nu ne intelegem pe noi insine , daramite alte civilizatii :)) traget-ti si voi o concluzie :D Cheers!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. duminică, 10 aprilie 2011 ESTE OFICIAL: EXTRATERESTRII EXISTA !!!

  Acuma un an ati publicat articolul acesta iar acum o intoarceti pt ca ati vazut un alt articol in care s'au gasit niste oameni de stiinta sa pretinda cu nu exista extraterestrii =)) Nici voi nu stiti pt ca n'ati cercetat voi ci altii..iar acei care afirma treaba asta pot fi pusi de cineva si dc?? ca sa ne induca in eroare

  RăspundețiȘtergere
 12. Imi place articolul, logic.. si chestii care le stiam dar cu un putin upgrade.

  Legat de extraterestri, trebuie sa fi putin cretin,incat sa crezi ca suntem singuri intr-un univers pe care momentan il consideram infinit,sau le trebuiesc perfuzii in cap alora care spun cu stupoare ca suntem absolut singuri, si ca nu mai exista nici o alta civilizatie.
  Cand o-m ajunge sa cutreieram universul ca pe o autostrada,atunci sa fie in masura anumiti dementi sa afirme ca nu exista alta o alta umanitate intr-un univers necunoscut.

  Pana atunci, noi sa fim sanatosi,si sa ne uitam la OZN-urile aparute prin toata lumea, pilotate de Americani.
  Inca imi pare rau ca Americanii au convins multe tari in al 2-lea razboi mondial,sa tabare pe Nazisti..Cred ca daca erau Nazi la putere in momentul de fata, planeta asta era mai mult decat minunata.

  Si pentru cretinii care spun ca "wow, nazisti , eram slugi , arienii" Bullshit, pentru toti dementii cu perfuzii in cap,le recomand sa citeasca Mein Kampf inainte sa deschida gura.


  Cu respect, DBlack

  RăspundețiȘtergere
 13. Pe ce te bazezi cand faci aceste afirmatii???ai vreo dovada ???

  RăspundețiȘtergere
 14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 15. O CIVILIZATIE DIN CONSTELATIA DRAGONULUI A CONSTRUIT ARTIFICIAL SISTEMUL SOLAR , SI PARTE DIN EI AU VENIT SA LOCUIASCA PE EL .TERRA ESTE O CONSTRUCTIE ARTIFICIALA , IAR NOI PAMINTENII SUNTEM EI DAR IN FORMA ASTA . MEDIUL INFLUIENTEAZA DESIGNUL. SIMBOLUL DRAGONULUI ESTE SIMBOLUL NOSTRU PLANETAR. VIZIONATI SITE-UL LUPTATORII ORDINULUI DRAGONULUI.

  RăspundețiȘtergere