luni, 22 august 2011

Inlaturarea lui M. Gaddafi - O infrangere a libertatii dar o noua victorie a Iluminatilor....!Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

In aceasta dimineata ,dupa ce am vazut gama de stiri despre ce se intampla in Libia,m-am intristat foarte mult...Am vazut imagini cu tineri ,unii dintre ei copii ,cum se bucurau si scandau de fericire ca regimul lui Gadaffi este ca si terminat.Dar ei nu stiu ca de fapt ca odata cu regimul acestui lider,sunt terminate zilele lor de bunastare si liniste.Nu sunt constienti ca prin caderea dictatorului care a asigurat Libiei timp de 40 de ani securitatea si bunastarea sociala,Libia a devenit o piesa pe tabla de sah a Elitei Mondiale...Dar atentie insa,caci incepand din aceste vremuri,tuturor popoarele care apartin 100% Iluminatilor,nu li se vor mai da un trai ferit de tot ce inseamna rau,asa cum a fost cazul Occidentului,pana nu de mult. Acum aproape 6 luni,am citit marturia unui om despre cum era viata in Libia in perioada lui Gadaffi.Haideti sa vedem daca ceea ce se intampla acum in Libia este dupa dorinta poporului libian sau dupa dorinta altor forte:

"Am discutat cu oameni ce lucrau in Libia si care acum au venit in Romania si toti se intreaba care este motivul pentru declansarea revoltelor din Libia. In afara de a-l da jos pe presedintele Gadaffi alte motive nu exista. Populatia traia foarte bine, nu exista muritori de foame, nu existau cersetori, toata lumea avea bani si mancare din belsug. Asistenta medicala este de cea mai buna calitate (cu parcuri de elicoptere-ambulanta la fiecare spital inclusiv la obiectivele economice: combinate chimice, petrochimice, statii petroliere, ect. amplasate in desert la 400-1000 km de Tripoli sau Benghazi. Toti tinerii merg la scoala, exista un sistem de invatamant dezvoltat, bine dotat, niciun tanar nu este analfabet. Exista acces la internet in orice colt din tara. Pana la nebunia declansata de nu stiu cine, in Libia lucrau in jur de 500.000 de straini, din care 50.000 de europeni (multi din Olanda, Italia, Anglia, Romania, Ucraina, Cehia, Rusia, etc.) si foarte multi din Bangladesh si toti erau multumiti de salariile pe care le primeau si de conditiile de munca si de viata din Libia. Se gaseau acolo de toate d.p.d.v. tehnic, tehnologic, mass-media (ziare si reviste din orice colt al lumii) tot ce este azi in Europa. Regimul lui Gadaffi nu deranja pe nimeni, prezenta securitatii statului se afla peste tot dar se manifesta discret, fara sa agaseze sau sa intimideze populatia sau pe cei ce lucrau acolo, singurele conditii impuse inca de la inceputul contractului de munca era acelea de a nu face politica si de a nu te implica in actiuni extremist-diversioniste.\r\nDe ce este nevoie sa se distruga ceva ce mergea bine si de a instala HAOSUL si in Libia nu inteleg? Se repeta scenariul instaurarii haosului din Irak, unde s-a ales praful de populatia acestui stat."

Asadar,dragi cititori ,dati-mi voie sa vars o lacrima pentru poporul libian..Pentru ca prin faptele pe care le savarsesc in aceste zile,in fata intregii lumi,acest popor se inlantuieste singur,alaturandu-se si ei popoarelor inrobite deja ADEVARATULUI DICTATOR SI TIRAN: ELITA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu