luni, 15 august 2011

DUMNEZEU EXISTA : Daniel Ekechukwu si Tamara Laroux , 2 oameni care au vazut Raiul si Iadul ,avertizeaza omenirea....!!!Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

Daniel Ekechukwu,un pastor din Nigeria ,mort pentru 3 zile ,se trezeste din morti in ziua propriei inmormantari,incepand apoi istorisirea extraordinarei sale calatorii in lumea de dincolo...Anul 2001..

Tamara Laroux,ajunge sa experimenteze pentru scurt timp senzatia Raiului si a Iadului,in urma unei sinucideri esuate.Mana lui Dumnezeu o readuce in corpul fizic,experienta care o ajuta sa inceapa o noua viata,de aceasta data plina de fericire si spiritualitate...


AI VREA SA CITEASCA SI ALTE PERSOANE ACEST ARTICOL ? COPIAZA LINKUL URMATOR http://secretele--sistemului.blogspot.com/2011/08/dumenzeu-exista-daniel-ekechukwu-si.html SI TRIMITE-L ORICUI CREZI TU !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu