joi, 21 iulie 2011

Statele Unite vor declanşa Al Treilea Război Mondial pentru a salva “Imperiul American” !!!
Mergeti la :Cuprinsul Blogului !

Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

Geidar Jemal,Presedintele Comitetului Islamic din Rusia,a acordat un interviu pentru agentia de presa rusa Pravda.Acesta a vorbit despre finantarea campaniilor electorale din viitoarele alegeri prezidentiale americane si despre conexiunea care exista intre putere si domeniul afacerilor american.Acesta sustine ca in continuare clanurile oligarhice Rockefeller si Rothschild detin suprematia in SUA si nu numai..Deasemenea a subliniat implicarea puternica a evreilor in treburile interne ale politicii americane ...“… atunci când vorbim despre structurile de putere din Statele Unite nu putem evita subiectul despre rolul lobby-ul evreiesc (…) Banii evreilor sunt bani obţinuţi uşor.”

G. Jemal a atras atentia insa ca o America in pragul falimentului se va comporta ca o fiara dezlantuita ,gata sa faca orice pentru a supravietui,fiind capabila chiar sa declanseze un RAZBOI GLOBAL TOTAL .. “Multe ţări nu doresc să urmeze consensul stabilit de Washington, mai ales din cauza crizei. Acest lucru ar însemna prăbuşirea imperiului american cu economia lui bubble. Statele Unite nu vor lăsa să se intample asta. Singura cale de ieşire este să-şi impună voinţa prin folosirea forţei pentru a se pune la adăpost, americanii pot aranja ca al Treilea Razboi Mondial să nu afecteze teritoriul Statelor Unite, război pe care vor fi în măsură să-l controleze “.

Articolul original in limba engleza se gaseste aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu