luni, 25 iulie 2011

In pragul falimentul, grecii se pregatesc de razboi cu turcii...!!!
Mergeti la :Cuprinsul Blogului !

Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!Grecia e in abis, cetatenii sunt iritati de atata austeritate, dar tara pare ca se pregateste de razboi, inarmandu-se conform ultimelor standarde tehnologice militare. Grecia cumpara tancuri, submarine si arme letale de foc. Cine si cat castiga din afacere?

In anii trecuti, industria germana de armament a castigat destul de multi bani in urma contractelor incheiate cu statul grec. Cele mai cautate masinarii de razboi, in Grecia, sunt tancurile “Leopard” precum si ultima generatie de submarine, un exemplar din aceste doua categorii costand cateva sute de milioane de euro, noteaza Deutsche Welle, potrivit Ziare.com.
In urma presiunilor publice, Grecia nu va cumpara 6 submarine ci doar 4, dar grecii raman tot contrariati de achizitiile Guvernului, intrebandu-se ce razboi ii asteapta si privesc ingrijorati catre vecinul turc. Un vecin de care ar trebui sa se teama, daca asculta declaratiile catorva categorii de polticieni si grupuri de generali ai armatei, care avertizeaza ca inamicul de le est nu doarme.
Interesant este ca Germania serveste cu deosebita placere ambele tari. In urma cu trei ani, turcii au cumparat trei submarine de la acelasi concern german, cu care grecii au contract, “HDV” din Kiel. Suma platita de turci pentru trei submarine de ultima generatie, produse in Germania: 2,5 miliarde euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu