joi, 30 iunie 2011

Ruşii îl atacă pe Băsescu: A justificat agresiunea armatei germane împotriva Uniunii Sovietice !!!
Mergeti la :Cuprinsul Blogului !

Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!


Ministerul de Externe de la Moscova a lansat, joi, un atac extrem de dur la adresa şefului statului român, ca urmare a declaraţiilor sale referitoare la evenimentele din 1941. Potrivit purtătorului de cuvânt al ministerului rus, Alexandr Lukashevich, Băsescu a justificat agresiunea armatei germane împotriva Uniunii Sovietice.

Ministerul rus este contrariat de declaraţiile preşedintelui Băsescu potrivit cărora şi el ar fi ordonat trupelor să treacă Prutul pentru a ataca URSS în 1941.

Diplomaţii ruşi l-au criticat pe "neruşinatul" Traian Băsescu pentru că l-a sprijinit pe Hitler, exprimându-şi speranţa că Europa va găsi o modalitate de a-l pune la punct.

În opinia funcţionarilor MAE, "o asemenea bravada neruşinată, care justifică agresiunea fascista şi jigneste memoria a milioanelor de victime ale fascismului, este inadmisibilă şi trebuie să primească o apreciere adecvată din partea Europei civilizate", citează agentia Interfax declaraţia oficială a MAE, potrivit HotNews.

Reamintim că, săptămâna trecută,Traian Băsescu a fost întrebat, într-o emisiune la B1TV, dacă ar fi dat acelaşi ordin precum Ion Antonescu în 1941 "Soldaţi români, treceţi Prutul!". "Da, pentru că aveam un aliat şi aveam de recuperat un teritoriu. Dacă aveam condiţiile de atunci, probabil că aş fi făcut-o", a spus Băsescu.

Reprezentanţii Ambasadei Rusiei la Bucureşti au refuzat, deocamdată, să comenteze acest subiect.

Un comentariu:

  1. bravO DL BASESCU TULE-AMUMA IN CUR DE PORCI . PARINTII MEI POVESTEAU DIN TIMPUL RAZBOIULUI , CUM ISI FACEAU NEVOILE SI MINCAU IN ACELASI TIMP. AU FOST BARBARI , SPURCATI SI NASIMTITI

    RăspundețiȘtergere