vineri, 10 iunie 2011

O lume paralela, ascunsa in interiorul Pamantului?
Mergeti la :Cuprinsul Blogului !

Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

Pamantul ar putea fi gol, in interiorul lui existand o alta lume. Oamenii de stiinta gasesc dovezi care ii conduc catre concluzia ca exista lumi paralele.

Fizicienii de la Stanford au facut un calcul referitor la numarul ipotetic de universuri care s-au format de la Big Bang. Se pare ca aceste universuri se afla unul intr-altul, incluzand aici si planeta noastra, informeaza Pravda. Este posibil, afirma specialistii, ca un alt Pamant sa fie ascuns in planeta Pamant.

In Grecia antica exista un mit despre Tartar, o lume subterana amenintatoare. Filozoful Anaxagoras a creat un model in care un Pamant plat era inconjurat de o sfera de aer si un nor de eter. El a scris despre existenta unei lumi paralele, cu propriii locuitori, orase si chiar astri ceresti.

O planeta "seaca"?

Au existat si teorii conform carora in interiorul Pamantului exista un spatiu gol. Printre cei care sustinut acest lucru au fost Galilei, Franklin si Lichtenberg. In 1818, John Cleves Symmes a incercat sa demostreze oficial ca Pamantul este format din sfere concetrice, cu deschideri la cei doi poli.

Un academician sovietic, V. Obruchev, sustinea ca Pamantul a fost gaurit de un meteorit imens, acesta creand spatiul din interiorul planetei.

Cercetatorul american Cyrus Teed a sustinut ca suprafata Pamantului ar putea fi asemenea unei "cochilii" interne a unei sfere. Conform teoriei sale, noi toti traim in aceasta "cochilie" a Pamantului.

Ramane intrebarea cum ar arata creaturile care traiesc in interiorul planetei noastre, in cazul in care ele exista.

Un comentariu:

  1. este incredibil ce a scris J.v o parte din tot ce a scris sa realizat este pos si calatorie spre centrul pamintului

    RăspundețiȘtergere