vineri, 24 iunie 2011

DEVRAHA BABA , indianul care a trait intre 250 si 513 ani.Conform Wikipedia, nascut in 1477 decedat in 1990 !!Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!


Despre Devraha Baba ,legenda spune ca s-a nascut din apa si nu din femeie.Indianul nu ar fi mancat niciodata iar una din abilitatile sale iesite din comun ar fi fost aceea de a putea sta sub apa pana la 30 de min .Deasemenea despre acesta se spune ca putea comunica cu animalele,vindeca oamenii prin privire sau cuvinte sau putea prezice viitorul.

Primul presedinte al Indiei,Dr. Rajendra Prasad,a afirmat ca tatal sau pe cand era copil,a stat la picioarele lui Devraha Baba ,asta intamplandu-se la mijlocul secolului 19...iar Baba era inca de atunci batran...

Legenda mai spune ca longevivul indian l-ar fi binecuvantat pe insusi Tulsidas,un mare filosof si intelept indian,nascut in anul 1532.Acest lucru i-ar atribui lui Devraha Baba o varsta de peste 500 de ani...

Un comentariu:

  1. Wikipedia....:) nu da nici o data de nastere pt acest personaj.:)

    RăspundețiȘtergere