luni, 30 mai 2011

Teleportarea, eperimentată în România, cu cel mai puternic laser din lume .


Mergeti la :Cuprinsul Blogului !

Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

România va experimenta teleportarea, cu ajutorul celui mai puternic laser din lume, care se va construi la Institutul de la Măgurele. Acesta va crea un câmp electric atât de puternic încât va transporta materia dintr-un punct în altul, exact aşa cum am văzut în filmele science fiction.

Laserul va realiza o energie atât de puternică, de milioane de ori mai mare decât energia de la priză, încât atomii se vor putea mişca cu viteza luminii. Acesta nu va avea suficientă putere încât să teleporteze corpul uman, însă biectele se vor putea deplasa cu viteza luminii.

Laserul şi facscicolul gama vor crea în locul unde se află obiectul, un câmp electric mai puternic decât oriunde în lume. Instantaneu, electronii vor atrage după ei nucleele atomilor de unde au fost luaţi.

3 comentarii:

 1. Iar Romanii? :) Si cine o sa se bucure de acest succes+

  RăspundețiȘtergere
 2. Se face de mult teleportarea fotonilor de lumină, în La Palma și Tenerife (Insulele Canare), vezi acest articol :

  http://sub-lupa.blogspot.com/2012/04/textura-cosmosului-partea-3-saltul.html

  Știrea este menită să ne scoată ochii și să ne bucurăm ca retarzii, deoarece acel laser este menit să descompună în particule elementare, reziduurile radioactive ale tuturor centralelor atomice din UE. Și unde era cel mai potrivit să facă asta? În România, deoarece ne tratează ca pe groapa lor de gunoi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Așa se pot teleporta mai bine banii dintr-un cont in altul !

  RăspundețiȘtergere