miercuri, 18 mai 2011

Renasterea Blogului "secretele-sistemului.blogspot.com " prin blogul "secretele--sistemului.blogspot.com" !Daca doriti sa fiti instiintati de fiecare data cand un nou articol apare pe blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in partea dreapta a paginii la sectiunea "ABONATI-VA".Deasemenea puteti trimite un mail la adresa un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com daca doriti sa faceti o observatie cu privire la blogul nostru.Va multumim. 

Vizitati si blogul secretele-sistemului.blogpsot.com

Totul incepuse bine.Printre injuraturile si mistourile unora ,blogul secretele-sistemului.blogspot.com incepea sa adune din ce in ce mai multi simpatizanti,oameni care au refuzat sa se limiteze doar receptia monopolului informational primit dispre televiziuni si ziare..Incepusem sa avem din ce in ce mai multi abonati iar statisticile sondajului disponibil pe blog aratau ca totul mergea in directia cea buna.Apogeul activitatii noastre a fost atins in momentul cand a fost postat articolul in care este prezentat un catren a lui Nostradamus,catren care descrie atacarea Romaniei de catre Rusia,cel mai probabil in debutul WW3.Articolul poate fi gasit aici.Articolul a fost preluat de Cancan.ro si Realitatea.net iar mai departe alte aprox 20 de ziare si bloguri au adaugat informatia pe paginile proprii..Efectul succesului acestui articol a insemnat practic sfarsitul blogului secretele-sistemului.blogspot.com .La scurt timp ,contul gmail care permitea administrarea blogului nu a mai fost disponibil,din motive necunoscute.Deasemenea ,contul Youtube care era administrat tot prin intermediul aceleiasi adrese de gmail ,n-a mai fost disponibil. Deznadajduiti si speriati ,am asteptat o perioada ,gandindu-ne ca poate se va intampla un miracol iar cei sau cel care ne-a ruinat munca ne va inapoia conturile furate..In zadar insa.Astfel ,echipa care si-a desfasurat activitatea in cadrul blogului secretele-sistemului.blogpsot.com a decis continuare acesteia prin blogul SECRETE--SISTEMULUI.BLOGPSOT.COM !

2 comentarii:

  1. Toata admiratia pentru efortul dumneavoastra! Motive de ingijorare ar fi,pentru ca tara colcaie de tradatori si este practic sub ocupatie.Cu atat mai mult ,tot respectul pentru cei putini care mai au curaj sa spuna lucrurilor pe nume.
    Cu stima,
    Victor

    RăspundețiȘtergere
  2. CONTINUATI CE A-TI INCEPUT , NUMAI ASA MAI POT AFLA OAMENII CE SE INTIMPLA IN LUMEA ASTA , PT CA CHIAR UNII NU POT TRAI IN IGNORANTA. DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere