vineri, 27 mai 2011

Proiectul HAARP al Pentagonului - tinta biblica sau Armageddon-ul pe pamant?

Daca doriti sa va abonati la blogul nostru si sa fiti instiintat de fiecare data cand un nou articol este postat,in primul rand trimiteti un mail la adresa un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com iar apoi introduceti adresa dvs de mail in casuta din dreapta paginii la sectiunea "ABONATI-VA". Deasemenea la adresa de mail amintita mai sus puteti face orice tip de observatii la adresa blogului nostru,ajutandu-ne astfel sa facem inbunatatiri sau din contra,sa-l pastram asa cum este..Va multumim !

Sistemul secret al Pentagonului, denumit HAARP, este capabil sa declanseze schimbari masive ale atmosferei terestre. Tot mai multe voci sustin ca sistemul HAARP este o arma extrem de periculoasa, ce poate provoca dezastre de neimaginat.

Proiectul Pentagonului, numit HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), poate trimite in ionosfera peste un milliard de wati de unde radio, informeaza Unexplained Mysteries.

Dar ce fel de software foloseste? Si unde sunt asa numitele tinte "de comunicatii si de supraveghere"? Statia de cercetare HAARP, de langa Gakona, Alaska, se presupune ca analizeaza ionosfera, dezvolta tehnologii de imbunatatire a comunicatiilor radio si are scopuri de supraveghere.

Dar statia HAARP a fost acuzata recent pentru o serie de evenimente ingrozitoare, inclusiv pentru dezastre naturale, cum ar fi cutremure sau moartea in masa a pasarilor.

Un ziar militar rus a scris ca aceste teste din ionosfera ar putea "declansa o cascada de electroni, care ar produce inversarea polilor magnetici ai Pamantului". In Parlamentul European si in legislativul statului Alaska au avut loc audieri, invocand probleme ecologice.

Nick Begich, autorul cartii "Ingerii nu se pot juca cu HAARP", a declarat ca programul ar putea declansa cutremure si ar transforma atmosfera, astfel incat "cerul sa arda".

Teoria conspiratiei spune ca diferite guverne cauta sa realizeze arme care ar controla vremea, folosind sisteme HAARP. Controlul vremii, ca si razboiul militar sau economic, reprezinta actiunea prin care se provoaca modificarea vremii impotriva unui inamic.

Puterea sistemului HAARP depinde de gradul de penetrare, unghiul de incidenta, polarizarea undei, precum si de conditiile din ionosfera.

Tensiunile din Orientul Mijlociu si Asia ar putea duce la o escaladare a cursei inarmarilor, care ar avea un potential de incepere a unui razboi nuclear, scria recent The Telegraph.

In acest context, sistemul HAARP poate fi vazut de unii strategi militari ca un factor de descurajare, pentru anumite tari, in vederea prevenirii unui astfel de razboi.

"Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate". - Matei 24:22

Cartea "The Script Armageddon" a lui Peter Lemesurier, din 1981, vorbeste despre punerea in scena a unei false actiuni a lui Dumnezeu, cu jucatori care actioneaza dincolo de evenimentele "asteptate". E vorba de o arma care sa puna capat tuturor razboaielor, sa creeze pe Pamant ceva venit din afara acestuia, perceput ca o tehnologie extraterestra sau o actiune a lui Dumnezeu.

Sursa:ziare.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu