duminică, 22 mai 2011

Noul lider al-Qaida ameninţă că va zdrobi Londra !

Daca doriti sa va abonati la blogul nostru si sa fiti instiintat de fiecare data cand un nou articol este postat,in primul rand trimiteti un mail la adresa un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com iar apoi introduceti adresa dvs de mail in casuta din dreapta paginii la sectiunea "ABONATI-VA". Deasemenea la adresa de mail amintita mai sus puteti face orice tip de observatii la adresa blogului nostru,ajutandu-ne astfel sa facem inbunatatiri sau din contra,sa-l pastram asa cum este..Va multumim !

Vizitati si blogul pierdut secretele-sistemului.blogpsot.com

Al-Adel, în vârstă de 51 de ani, fost şef al securităţii lui ben Laden, a fost confirmat ca lider al reţelei teroriste la o reuniune a conducerii talibane şi al-Qaida, la graniţa dintre Afganistan şi Pakistan.

"Noul nostru lider a cerut un plan mare pentru Londra", a declarat un purtător de cuvânt al talibanilor, Ehsanullah Ehsan. "El crede că Marea Britanie este coloana vertebrală a Europei şi trebuie zdrobită", a adăugat Ehsan.

Ben Laden a fost împuşcat de forţele speciale americane în timpul unui raid vizând vila unde se refugiase, în Pakistan. Cadavrul său a fost înmormântate în mare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu