luni, 30 mai 2011

Al treilea razboi mondial: profetiile si actiunile SISTEMULUI. -Partea II
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Deasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

Proorocie despre un masacru in 2011 in Romania

Pustnicul Nectarie. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalau. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevazut. In anul 2001, i-a spus fratelui I:
- Peste doua saptamani, o sa fie un eveniment important intr-o tara indepartata. Efectul daunator in Romania va fi in anul 2011. Ai sa fii in Iasi, sa nu te sperii….1 Roaga-te lui Dumnezeu sa nu te prinda anul 2011 in oras, pentru ca va fi mare varsare de sange 2. O sa randuiasca Dumnezeu si o sa stai in Muntele Rarau, in 2011.
Fratele I. avea 60 de ani si a intrebat:
- Mai este mult pana in 2011. O sa traisc pana atunci?
- O sa traiesti. O sa ma rog ca sa locuiesti pe Muntele Rarau.
Cu un an mai inainte de a se muta la viata cea vesnica[3], pustnicul N. i-a spus fratelui I., ziua in care sa vina si cum sa-l inmormanteze. In ziua pe care o prorocise, a fost gasit adormit intru Domnul si ingropat de fratele I. si maica T., dupa obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalau, in locasul pe care si l-a sapat singur. Pustnicul N. nu a vrut sa i sa puna cruce pe mormant, ca sa nu stie nimeni locul unde este ingropat si i-a dat canon fratelui I, sa nu-i spuna nimanui numele..

1 Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor doua blocuri gemene din New York, care, dupa cum spunea presedintele Bush, au schimbat soarta lumii (in mai rau pentru crestinii ortodocsi).
2 Cum vor putea trai adevaratii crestini in vremurile antihristice? Cu ajutorul lui Dumnezeu, cum au trait in toate timpurile. Dumnezeu este cel care ne ajuta, ne hraneste, ne da sanatate, putere, ne apara si ne mantuieste. Conducatorii si guvernele risipesc darurile lui Dumnezeu. Cine va participa in fiecare duminica si sarbatoare la Sfanta Liturghie, va implini canonul de rugaciuni, va posti, va face milostenie, se va spovedi si impartasi, va primi ajutorul lui Dumnezeu. Iar cine isi va pune nadejdea in oameni, se va chinui si in aceasta viata, si-n viata cea vesnica. Pentru ca spune Duhul Sfant: Blestemat este omul ce se increde in om.
Pustnicul N. s-a mutat la viata cea vesnica in anul 2002, fiind in varsta de 108 an

Cuviosul Paisie Aghioritul:"Ortodocsii se vor ciocni cu cei din Nato!"


“Focul care s-a aprins în Balcani se va extinde. Stăpânirea ruseasde astăzi se va răsturna şi popoarele ortodoxe ale Balcanilor se vor ciocni cu popoarele din NATO, pe terenul Turciei, care va dispărea de pe hartă. Ciprul va primi o palmă vremelnide la turci. Din această conflagraţie generală, în, se va naşte Bizanţul. Toate sunt conduse de Logosul divin, nici de americani, nici de evrei. Aceştia se impun câteodată, pentruDumnezeu îngăduie, ca-i pedepseaspe aii. Vechiul Israel, evlavioşii din vechime, evreii, au fost pedepsiţi de 7 ori. Şi au fost robi timp de 70 de ani la perşi. Când s-a încheiat pedeapsa, aceştia au revenit. A fost o pedeap, o palmă dată de Dumnezeu, case trezeas. Aceşti evrei au fost vechiul Israel. Astăzi, noul Israel suntem noi, şi pedeapsa noastră este de 70 de ori câte 7 şi nu înşeptită, pentrunoi am avut cunoaşterea dumnezeias. Robia noastră de 70 de ori câte 7 (1453 de la cucerirea Constantinopolului) concretizată prin Islam, de-abia acum se încheie. Acesta a fost canonul lui Dumnezeu pentru păcatele noastre.
Ceva asemănător s-a întâmplat cu poporul rus. Înainte cu 50 de ani m-am întâlnit împreună cu Bătrânul meu, Iosif Zăvorâtul, cu un lugăr rus, bătrân de vârstă. Ca-l întărim despre cele înfricoşătoare întâmplate poporului rus, prin încercarea credincioşilor de tre comunism, am vrut-i dăm curaj, spunându-i cuvinte de mângâiere. Acesta îna zis: „Nu este nimic, este o pedeapcare va ţine 70 de ani“. „De unde ştii?” l-am întrebat. Şi răspunsul lui a fost: „În 1917, când s-a instaurat comunismul, creştinismul a fost scos în afara legii şi cel care ucidea creştini era socotit erou. Creştinii au intrat în panişi cei bogaţi au evadat spre Europa, alţii au alergattre biserici, nădăjduindDumnezeu va face minunea-i salveze. Într-o mare biseri, a Sfnţilor Apostoli, au intrat aproape 5000 de creştini. Boevicii, când i-au sit, au pus foc bisericii. Unul dintre creştini n-a murit, ci a reuşitse urce pe turle, a stat lângă o fereastră şi a respirat. Deci, acesta mi-a zisatunci când se apropia moartea şi oamenii şi plângeau şi strigau, s-au arătat cei 12 Apostoli şi le-au spus nu pot-i ajute, pentru Dumnezeu nu îngăduie. «Este pedeapsa pentru păcatele voastre, care va ţine 70 de ani!» au zis ei.
Acestea ni le-a spuslugărul rus, cu 50 de ani înainte. În perioada care s-a scurs de atunci aproape am uitat cuvintele lui. Când azut înturnul de hârtie al «bunăstării ritene», atunci mi-am amintit. Am stat şi am numărat şi am văzut erau exact 70 de ani. Acum şi canonul nostru al celor 70 de ori câte 7 se încheie şi lucrurile vor reveni. Acum legea duhovniceas va fi aplica în diferite chipuri. Întâi de toate, Dumnezeu va pedepsi pe marii vrăjmaşi ai Ortodoxiei: Islamul şi Catolicismul. Aceştia care lovesc nemilos Ortodoxia vor fi nimiciţi. Chiar şi cei care au distrus civilizaţia bizantină nu sunt turcii care au cucerit cetatea, ci cruciaţii europenii, catolicii, care i-au încurajat pe turcidistrugă Bizanţul. Aşadar, pe urmaşii lor, Dumnezeu îi va aduna acolo înuntru şi vor fi ucişi. Voi sunteţi mai tineri şi veţi vedea, de vreme ce veţi fi în viaţă.
Acum va fi marea conflagraţie, Armaghedonul. Ceea ce s-a pornit acum în Balcani nu se va opri. Ceea ce-l împiedise răspândeas este stăpânirea ruseasîmpărţită, care stă în coasta americanilor. Înpoporul rus îi va arunca şi popoarele creştineşti ale Balcanilor vor reveni. Ruşii vor acum ia la Marea Mediterană, acesta va fi imboldul. Înnu va fi acesta aderul, ci faptulDumnezeu îi provoaprecum instrumentele Lui. Aceştia coborând vor stinge şi vor pierde într-optămână vijelia turceas. Şi, când vor ajunge prietenii Turciei (adiurmaşii cruciaţilor), adipopoarele din NATO, ca s-o salveze, atunci acolo va fi marea conflagraţie şi vor fi nimiciţi. Ciprul va primi palma de la turci (pentruacum este neatins), dar va fi vremelni. Turcia se va stinge, şi nu va exista nicio pagină în istoria universală care aminteasfaptula existat acest neam osândit.
Îmi iubesc mult patria şi întristez multastăzi fiii grecilor se ruşineaspunăsunt greci. Cuvântul grec nu înseamnă rasist. Această trătură poate fi pupe seama orirui alt neam, în afară de greci. Acum înnu mai suntem greci, romei, bizantini, suntem oameni îndumnezeiţi. Ne-am înălţat pe culmi. Este cat faptulastăzi diavolul a reuşit şi ne-a înrobit cârmuitorii. Deplâng Grecia vremurilor de acum, nu mai are nimic sfânt. Case salveze ţara, ar trebui ca toţi condutorii ei, oriunde s-ar găsi,fugă în exil,plece, pentrucei care sunt astăzi sunt corupţi. În acest timp toate au fost vândute, sionismul internaţional îşi apliastăzi programul pus la punct aici vreme de 180 de ani. Astăzi, încând toţi suntem îngenunchiaţi şi nu mai există nădejde, Dumnezeul părinţilor noştri va interveni pentru sângele şi moaştele Sfnţilor noştri. Sângele grecesc care s-a scurs pentru Ortodoxie, unit astăzi, va deveni un râu năvalnic care îi va îneca pe canibalii care se numesc astăzi „mai-marii lumii”.
Când a fost dezagregat pentru prima da atomul şi s-a construit bomba atomi, l-am auzit pe însuşi Eisenhower declarând: „Astăzi ne sim la porţile matematicii greceşti! Şi canibalul a spus aderul! Cât despre situaţia din Iugoslavia de dinainte, aceasta este mâna Vaticanului, sunt „binecuvântările” Papei, ale Marelui creştin“. Maşinaţiile din spatele tuturor acestora le zămisleşte sionismul internaţional, finaatorul internaţional, care se numeşte America. Sioniştii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceştia după ce primesc mesajele sataniste, le pun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri şi în continuare cheamă Islamulle aplice. Acesta este modul în care funcţionea astăzi planurile satanice. Aceştia au reuşit-i înrobeaspe condutorii noştri. Nădejdile noastre sunt doar în Dumnezeu, iar voivieţuiţi creştineşte, pentru spun cu mâna pe inimă, şi veţi vedea, nu mai avem zile multe. Ceea ce s-a aprins acum în Balcani va continua. Acesta este mobilul prin care Dumnezeu în felulu îi va elibera pe creştini şi-i va înălţa din nou la linia de plutire. Şi Bizanţul va reveni. Şi ştiţi de ce? Pentru popoarele europene se vor reuni la loc. Cine le va dirija? Nimeni! Noi doarpăstrăm credinţa ortodo“.
(Din volumul Mica Filocalie a cuviosului Paisie Aghioritul, in curs de aparitie la editura Egumeniţa)
Profetiile Parintelui Paisie si Proiectul Anatolia de sud-est


Probabil mulţi dintre voi aţi citit cartea Apocalipsei şi profeţiile cu privire la râul Eufrat şi viitorul război mondial numit "Armaghedon". În afară de aceasta există mai mulţi părinţi înduhovniciţi care luminaţi de harul lui Dumnezeu au cut tâlcuiri la Apocalip descoperind multe dintre tainele cuprinse în versetele din "Apocalip". Unul dintre aceşti minunaţi părinţi este Cuviosul Părinte Paisie Aghioritul un monah aghiorit cu viaţă sfântă care a vieţuit în Sfântul Munte Athos. Mulţi pelerini care l-au vizitat pe Părintele Paisie l-au întrebat despre ce va fi în vremurile de pe urmă danoi trăim acele vremuri, cele scrise la Apocalip, cerându-i sfatul şi în multe alte probleme cu care se confruntau. Părintele fiind un aderat trăitor întru Hristos, nu odată, a răspuns nedumeririlor celor celutau pentru sfat. Aceste îndrumări ale părintelui fiind descoperite de la duhul sfânt sunt de un real folos duhovnicesc. Unele dintre acestea s-au tipărit în rţi care apoi au fost publicate iar altele s-au transmis de la un credincios la altul prin viu grai.

În cele ce urmea vom reda câteva profeţii ale părintelui Paisie, dar înainte de aceasta vom încerca se dezbatem un alt eveniment care este strâns legat de ceea ce a profeţit părintele.

Mai exact despre ce este vorba....În Turcia de mai mulţi ani a fost pus în aplicare proiectul Anatoliei de Sud-Est(GAP). Acest proiect îşi propune transforme radical conditiile în aceasta regiune, prin crearea unui vast sistem de irigare. Este printre cele mai mari proiecte din Europa si unul dintre cele mai importante din lume. GAP acopera 13 proiecte incluzand 22 de baraje, 19 hidro centrale electrice de-a lungul Eufratului dar si de-a lungul Tigrului plus un canal de irigare lung de 630 de kilometri.În afară de asta, proiectul mai cuprinde investiţii în infrastructur rural şi urbană, agricultură, transporturi, industrie, educaţie,nătate, locuinţe şi turism.

Finalizat
In curs
Planificat
Capacitate (MW)
4,490
898
1,947
Productia de energie (GWh/yr)
16,704
3,286
7,119
Suprafata irigata (ha)
212,197
159,147
1,428,656
Numar baraje
12
2
8
Numar hidrocentrale
6
2
10


Statistici conform: romturkonline.com

Iniţial finalizarea proiectului era programată pentru anul 2005 dar lipsa de fonduri la care s-au adăugat o serie de probleme apărute pe parcurs au întârziat finalizarea, termenul fiind prelungit până în anul 2010. Proiectul a provocat mai multe neînţelegeri cu cele două state vecine ale Turciei, Siria şi Irak. Printre aceste neînţelegeri cea mai accentua este reducerea fluxului de apă, râurile Tigru şi Eufrat fiind importante surse de apă pentru cele două state. În ianuarie 1990 lucrările demarate de turci au redus cu 75% fluxul de apă pentru cele două state. Astfel, Irakul şi Siria au semnat un protocol cu Turcia care le garanteze un minim de debit de 654 de metri cubi pe secundă. Totuşi până în momentul de faţă guvernele celor două state şi-au exprimat rezeva cu privire la proiectul GAP. Banca Mondială a refuzat acorde fonduri pentru acest proiect până ce Turcia îşi va soluţiona neînţelegerile cu Siria şi Irak. Cu toate acestea proiectul s-a bucurat de sprijin financiar din partea marilor corporaţii turceşti. La final va fi posibila irigarea unei suprafete de 1.7 milioane hectare şi generarea unei energii hidroelectrice 27 miliarde kwh/an cu o capacitate instalata de peste 7460MW. Terenul total care trebuie irigat corespunde la 20% din totalul terenului irigabil din punct de vedere economic al tarii in timp ce productia anuala de energie constituie 22% din potentialul hidro-energetic al Turciei. Potrivit previziunilor, la terminarea proiectelor de irigatii, cresterea productiei va fi de 90% la grau, 43% la orz, 600% la bumbac, 700% la tomate, 250% la linte si 167% la vegetale.În prezent proiectul este finalizat în proporţie de 70%, urmând ca în 2010fie gata.

Se mai crede şi faptul numele de Eufrat provine din persana veche Ufratu sau din avestană *hu-perethuua, însemnând "potrivit pentru traversat" (din hu-, însemnând "bun", şi peretu, însemnând "vad" ) - conform Wikipedia.

vedem acum ce spune Părintele Paisie Aghioritul:

"Când veţi auziapele Eufratului sunt îngrădite de turci în susul lor cu un baraj şi sunt folosite pentru irigare,ştiţi atuncideja suntem în proces de pregătire a acelui mare război şi astfel se deschide drumul pentru armata de două sute milioane de oameni a ritului, precum spune Apocalipsa. Printre pregătiri va şi aceasta: va trebuisece râul Eufrat capoată trece o arma numeroa. La o adi, zâmbi Stareţul, dadouă sute de milioane de chinezi, ajungând aici, vor bea câte o cană de apă, îl vor usca pe loc! Mi s-a spusarmata Chinei numără acum două sute de milioane de ostaşi, adiacel număr concret despre care scrie Sfântul Ioan în Apocalipă. Chinezii pregătesc chiar şi un drum pe care îl numesc "miracolul epocii", cu lăţimea unui rând de o mie de ostaşi aliniaţi. Acest drum deja e construit până la hotarele Indiei. E nevoie, de fapt, de multă atenţie şi luciditate cadeosebim semnele vremurilor,ci într-un fel sau altul, se întâmplăcei care nu se îngrijesc de curăţenia inimilor lornu le deosebeasşi greşeas. presupunemcineva ştie , pentru venirea unei armate multimilionare, trebuie se usuce râul Eufrat. Da înva aştepta o minune: de exemplu,apa o crăpătura care înghită toa apa, va greşi, pentru nu s-a îngrijit ca, prin curăţenia inimii sale, "pătrun în spiritul" Scripturii.

(din cartea "Stareţii despre vremurile din urmă")

"Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi vor cãsãpi. Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsia Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei. Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma. Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia în nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe aducã trupe pentru ai ataca pe rusi.
Rãzboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urmã vor pierde rusii. Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine. Dar noi, grecii, nu vom participa la acest rãzboi. Toti cei din jurul nostru se vor sfâsia unii pe altii, însã noi vom sta de-o parte."
(din cartea "Cuviosul Paisie Aghioritul - Mărturii ale închinătorilor", Nicolae Zurnazoglu)

În continuare urmează un text mai amplu ce cuprinde câteva profeţii ale Părintelui Paisie Aghioritul precum şi modul în care trebuie ne raportăm la profeţiile sfinţilor:
Oda un frate evlavios a hotărâtde-a la o parte ruşinea şiîi pună Stareţului cele mai grele întrebări. Aşadar, el a întrebat despre tema eshatologi. În acel timp se vorbea mult despre antihrist, se editau multe rţi şi era o încurtură nemaipomenită. Din fericire, pe atunci Stareţul a scris broşura "Semnele vremurilor" şi a explicat starea lucrurilor, altfel şi astăzi, mulţi ar fi fost dezorientaţi .

Pentru început el l-a sfătuit pe frate nu se ocupe prea mult de problemele eshatologice, deoarece da-zicem - îl va lovi o maşină şi va muri, atunci pentru el de acum s-avârşit a Doua Venire. Ulterior, deoarece fratele era bine informat - şi, fireşte, cu bune inteii -, pe parcursul discuţiilor, continua vorbeas despre evenimentele înfricoşătoare care îl aşteaptă în viitor, într-un fel îngrozind interlocutorii. Stareţul, cu toate fratele nu i-a spus nimic în prealabil, a zis:

- Fii atent şi nu speria oamenii!

Referindu-se la cele două pascalii, a spusaceasta s-a întâmplat în anul 1912, când a fost eliberată Macedonia. Despre anumite proorocii a spusfelul în care acestea ni se transmit e legat de grave dificultăţi - ele se păstrea oral s-au pe foi semişterse. De aceea deseori sunt şterse sau încurcate.

În curând au venit şi alţi vizitatori şi, spre deziluzia, fratelui au schimbat tema discuţiei. Totuşi, Stareţul a reuşitspună unele lucruri despre turci.

- Mulţi greci se tem de turci, deoarece populaţia lor e mai numeroa cu multe milioane. De fapt, aceasta nu are nici o importanţă. Important e ajutorul lui Dumnezeu vine la cel drept.

Duşmanii noştri o păţesc precum lupii. Lupul, apropiindu-se de o turmă de oi, se apropie încetişor, ca nu fie simţit. Şi, cu toate este lbatic şi puternic, dar, fiindîşi simte vina, se teme chiar şi de lătratul unuiţeluş şi o ia la nătoasa. Simţul vinei îl face se teamă chiar şi de lătratul unui câine mic şi neputincios. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu turcii. Şi aceştia îşi simt vina. Se tem, deoarece nu au dreptate, iar în război morala dezută şi vina sunt cei mai mari duşmani. El chiar a spus turcii, cu toate acestea, au puţine unităţi militare. Şi, în final a adăugat: - Turcii poartă coliva (pentru pomenire) în glugi.
Ostaşul grec, dacă se va feri puţin de hulire şi amoralitate, nu se va teme de nimic. Îmi amintesc cum în anul 1940 gloaele goneau după hulitori şi amorali ca după şerpi: când vânătorul obse un şarpe, neavând o ţin mai bună, îl ocheşte fără de greş, pentruacesta atrage glontele.

Astfel Turcia va fi diviza într-un mod "nobil".

Fratele l-a întrebat pe Stareţ despre evenimentele din Serbia şi, printre altele, acela a spus:

- Europenii acum, de dragul turcilor, fac independente regiunile populate de musulmani (Bosnia şi Heegovina). Dar d Turcia va fi diviza într-un mod nobil: se vor răscula kurzii şi armenii şi europenii vor cere independea acestor popoare. Îi vor zice atunci Turciei: v-am făcut un serviciu acolo, acum în acelaşi mod trebuie oină independea kurzii şi armenii. Astfel Turcia va fi împărţită într-un mod "nobil".

Sfântul Arsenie le spunea credincioşilor din Farasaşi-au pierdut patria, dar în curând o vor primi înapoi.

Un medic la întrebat pe Stareţ:
- Părinte, vor mai fi războaie mari? - Ce întrebi fiule? Nici nu- ţi închipui ce va fi!

Turcia se va ruina "va veni timpul când o vor păţi. Kurzii şi armenii vor crea state proprii şi vor primi independea. Alte popoare mici, deoarece nu respectă normele internaţionale, vor fi asimiliate de cele mari într-un mod civilizat. Iar nouă, elenilor, ni se va da Oraşul (Constantinopol) nu pentrucineva ne va îndrăgi, ci pentruvom da dovadă de reţinere. Da, vom primi oraşul înapoi.

În timpul procesiunii Drumului Crucii, Mijlocitoarea noastră, în 1992, sublocotenentul V.T. din Ioanina ţinea umbrela deasupra icoanei Panaghiei. Când mergeam, eu eram în dreapta lui, iar în stânga era Stareţul, care înntr-un moment dat i-a spus ofiţerului:

- Hai, roa-te binor şi vei fi stegar când vom intra în Oraş (Constantinopol). Şi adresându-mi-se mie, a zis:
- Ai auzit ce am spus?
- Da, Părinte, am auzit. Amin, i-am răspuns.
Atunci el a zâmbit şi a rostit obişnuitulu:
- A! (Bine, anume aşa!)
Peste o zi am coborât în chilia lui şi l-am întrebat referitor la Oraş. Şi el mi-a spus:
- Vom lua Constantinopolul, înnu noi. Noi, din cauza degradării tineretului, nu suntem în stare facem aceasta. ÎnDumnezeu va face astfel încât alţii vor cucerii Oraşul şi ni-l vor da nouă, ca o soluţie e propriei lor probleme.


Oda am coborât la Stareţ şi l-am gasit tulburat şi indispus. M-a servit şi deodată mi-a zis:

- Au venit aici nişte inşi care au începutspună ca va fi război, şi turcii vor intra în Grecia şi ne vor alunga şase mile până la Corint (explicând greşit, cu cugetul lor stricat, proorocia sfinţitului mucenic, prooroc şi întocmai cu apostolii Cosma Etolul - 1714 -1779)
Atunci i-am luat în primire şi le-am spusduşmanul cel mai rău al elinilor e aceeanişte elini, asemeni vouă, trâmbiţea în toată lumea, în caz de război, turcii ne vor alunga până la Corint, deoarece, când va începe războiul, duhul tuturor va fi înfrânt şi ostaşii de bună voie se vor retrage până la Corint.
Totodată, chiar daar fi aderat, despre aceasta nu ar trebuise vorbeas. Cu atât mai mult când nu e aderat. Şi iaşi repet: nu vorbiţi niieri despre aceasta, pentruveţi face un rău mai mare decât multe divizii turceşti.

Le-am spus aceasta şi ei mi-au cerutle explic, cu toate niciodată n-am vrut vorbesc despre proorociri,acele şase mile despre care vorbeşte Sfântul Cosma sunt şase mile pe întinderea mării. Această te care, în ultimul timp, este mărul discordiei între noi şi Turcia va constitui motivul din cauza ruia ne vom "înreia". În ei nu vor intra în Grecia: vor înainta numai aceste şase mile şi, conform proorociilor, asupra lor va veni o urgie dinspre nord şi "nu va rămâne nimic în picioare". O treime de turci va fi uci, o treime se va încreştina, iar ceilalţi vor pleca în adâncul Asiei. Turcii nu ne vor face nici un rău. Vor nimici doar unele lucruri fără de importanţă şi mânia Domnului va veni peste ei .
Am auzit ce au spus ei şi m-am indispus. Nu puteamcred înşişi grecii, răspândind asemenea lucruri în timp de pace, le vor face turcilor un serviciu atât de mare. De asemenea, au începutmă convinspusele Sfântului Cosma - " va veni atunci când vor veni împreună două pascalii ", acum, când Învierea a coincis cu Bunavestire şi iarna a trecut asemeni verii - înseamnă turcii vor năvăli asupra Eladei (Greciei).

Nu toţi, părinte, am devenit prooroci şi cu mintea noastră explim lucrurile cum ne vine. Şi aici am fost nevoitle spun Sfântul Cosma, spunând "va veni atunci", nu îi avea în vedere pe turci. Subînţelegea atunci va veni libertatea pentru oamenii din ţările nordice. Şi, într-ader, anul acesta, după atâţia ani, s-au deschis frontierele şi ei pot comunica liberi cu patria lor.

Părinte am văzutaceşti oameni aduc mari daune, explicând lucrurile cu mintea lorra. Şi, mai mult decât atât, transmit şi altora scornirile lor.

Astăzi a citi proorociile e ca şi cum ai citi un ziar - într-atât de limpede e scris totul. Cugetul îmi spune se vor desfăşura multe evenimente: ruşii vor ocupa Turcia, iar Turcia va dispărea de pe hartă, pentruo treime de turci se vor creştina, o treime va pieri şi o treime va lua calea Mesopotamiei.Orientul Mijlociu va deveni are a unor războaie cu participarea ruşilor. Mult sânge se va varsa. Chiar şi chinezii vor trece râul Eufrat cu o armată de 200.000.000 şi vor ajunge până la Ierusalim. Drept semn caracteristic al apropierii acestor evenimente va servi distrugerea moscheii lui Omar, deoarece nimicirea ei va însemna începutul lucrărilor de reconstrire a templului lui Solomon, care s-a aflat exact pe acel loc. La Constantinopol va fi un mare război între ruşi şi europeni şi se va rsa mult sânge. Grecia, în acest război, nu va fi pe primele roluri, în ei i se va da Constantinopolul nu pentruruşii vor avea un respect adânc faţă de noi, ci pentru nu se va si o soluţie mai bună; totodată, ei nu vor fi foaţi de circumstae grele. Oraşul va fi dat armatei greceşti, înainte va aceastareeasajun acolo. Evreii, având puterea şi ajutorul conducerii europene, se vor obrăznici, îşi vor arăta neruşinarea şi mândria şi vor face tot posibilul pentru a conduce Europa. Atunci şi două treimi din evrei se vor creştina.
Din cate, astăzi, în teologie îşi croiesc drum oameni care nu au nimic în comun cu Biserica, care filozofea absolut lumeşte, spun diferite lucruri ciudate şivârşesc acţiuni nepermise cu scopul de a îndepărta, prin poziţia lor, creştinii de la credinţâ.

Astfel au procedat şi ruşi când vroiau introdu comunismul în ţara lor. Iată ce făceau ei. Unii preoţi şi teologi nedrepţi, după ce au intrat în partidul lor - şi "erau deja una cu el" - au începutînvinuias Biserica şi permanent vorbeasîmpotriva ei. În felul acesta otrăveau poporul,ci el nu puteaînţeleagă rolul acestor teologi. Apoi luau unul dintre preoţii lor credincioşi, foarte gras din cauza vreunei boli, găseau vreun băieţel ceetor, îi puneau alături pe un afiş şi scriau sub imagine: "Ia cum trăieşte Biserica şi cât de nenorocit e poporul". De asemenea, puneau fotografia reşedinţei patriarhului, aşternu cu covoare, bogat mobilată ş. a. m. d., alături de baraca vreunui ceetor (asemeni ţiganilor noşttri) şi spuneau: "Vedeţi luxul popilor şi mizeria cetăţeanului rus". Astfel, puţin câte puţin, le-a reuşitotrăveaspoporul şi-l îndepărteze de la menirea sa. Şi după ce poporul s-a devorat unul pe altul, au intrat aceia şi, după cum ştim, au împins Rusia cu 500 de ani în urmă şi au lăsat-o pe jumătate moartă, ucigând milioane de creştini ruşi.

Ei vor face multe intrigi, dar, prin prigoana care va urma, creştinismul se va unii cu devârşire. În nu aşa cum vor cei care prin uneltiri organizea unirea mondială a Bisericilor, vrândaibă în frunte o singură conducere religioa, Se va uni, pentru, în situaţia creată, se va face despărţirea oilor de capre. Fiecare oaie se va străduifie alături de o al oaie şi atunci se va realiza în faptă zicerea "o turmă şi un păstor". Înţelegi?Vedem într-o anumită măsură aceasta deja se realizează: creştinii au început simtăse află într-o admosferă nenătoa, se străduiesc evite situaţiile critice şi vin cu miile la mănăstiri şi biserici. În curând veţi vedea în oraş există două feluri de oameni: cei care vor duce o viaţă desfrânată, departe de Hristos, şi restul, care vor veni la privegheri şi în locurile de închinare. Nu va exista ca acum, o pătură medie.

pătrundem în duhul Scripturii

În vara anului 1987 l-am întrebat pe Stareţ despre viitorul război mondial numit "Armaghedon", despre care vorbesc Scripturile. Cu ardoare părinteasmi-a comunicat diverse informaţi. Şi chiar a dorit-mi descopere nişte semne anumite care ne vor convinge într-ader facem parte din generaţia Armaghedonului.

Aşadar, el a spus:

"Când veţi auziapele Eufratului sunt îngrădite de turci în susul lor cu un baraj şi sunt folosite pentru irigare,ştiţi atuncideja suntem în proces de pregătire a acelui mare război şi astfel se deschide drumul pentru armata de două sute milioane de oameni a ritului, precum spune Apocalipsa. Printre pregătiri va şi aceasta: va trebuisece râul Eufrat capoată trece o arma numeroa. La o adi, zâmbi Stareţul, dadouă sute de milioane de chinezi, ajungând aici, vor bea câte o cană de apă, îl vor usca pe loc! Mi s-a spusarmata Chinei numără acum două sute de milioane de ostaşi, adiacel număr concret despre care scrie Sfântul Ioan în Apocalipă. Chinezii pregătesc chiar şi un drum pe care îl numesc "miracolul epocii", cu lăţimea unui rând de o mie de ostaşi aliniaţi. Acest drum deja e construit până la hotarele Indiei. E nevoie, de fapt, de multă atenţie şi luciditate ca deosebim semnele vremurilor,ci într-un fel sau altul, se întâmplă cei care nu se îngrijesc de curăţenia inimilor lornu le deosebeas şigreşeas. presupunem cineva ştie , pentru venirea unei armate multimilionare, trebuie se usuce râul Eufrat. Da înva aştepta o minune: de exemplu, apa o crăpătura care înghită toa apa, va greşi, pentru nu s-a îngrijit ca, prin curăţenia inimii sale, "pătrun în spiritul" Scripturii. Cam aşa a fost şi în cazul Cenobâlului. Sfântul Ioan Teologul, în Apocalipă, spune a văzut o stea care cade din cer otrăvind apele şi oamenii. Cei care mai aşteaptăcadă din cer o stea se află în rătăcire şi nu-şi dau seamaaceasta deja s-a întâmplat. În Rusia cuvântul Cernobâl are semnificaţia de pelin şi noi obserms-a produs o mare pagubă cu timpul se va amplifica şi mai mult".

(din cartea "Stareţii despre vremurile din urmă")

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu